Σωτήρας του Ολυμπιακού ο Τσίπρας!!!

Ο Αλέξης Τσίπρας μετατρέπεται σε… σωτήρα του Ολυμπιακού. Η παρουσία τού πρώην πρωθυπουργού στη διαδήλωση χιλιάδων πολιτών έξω από το Εφετείο την ημέρα ανακοίνωσης της ετυμηγορίας στη δίκη της Χρυσής Αυγής, αλλά και η πρόσκληση του ΣΥΡΙΖΑ στους πολίτες για συμμετοχή στη συγκέντρωση, προσφέρουν στον Ολυμπιακό το πάτημα απαλλαγής στην περιβόητη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» μαζεύτηκαν έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» για να πανηγυρίσουν τον 45ο τίτλο της ομάδας. Όμως, η εικόνα συνωστισμού χιλιάδων οπαδών χωρίς να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας (μάσκες, γάντια, αποστάσεις), οδήγησε την Εισαγγελία Πειραιά στην απόφαση να διεξαχθεί δικαστική έρευνα για τη φιέστα της ομάδας.

Η προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών  Πειραιά, Κατερίνα Δημητριάδη, εισηγήθηκε την πραγματοποίηση δικαστικών ερευνών για τη φιέστα, με σκοπό να διαλευκανθεί αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες από πλευράς Ολυμπιακού. Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ο Βασίλης Πλειώτας, με σχετική εγκύκλιο είχε αιτηθεί από τους εισαγγελείς όλης της χώρας να σχηματίζουν δικογραφίες για όσους  καταπατούν τα μέτρα πρόληψης της διάδοσης και προφύλαξης κατά του κορωνοϊού. Ο Ολυμπιακός δεν κάλεσε κόσμο στη φιέστα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε στη διαδήλωση. Κι επειδή δεν μπορούν να τηρούνται δύο μέτρα και σταθμά, η ομάδα του Πειραιά… καθαρίζει.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα