Σπείρα Αιγύπτιων αρπάζει παιδιά στην Κύπρο με δέλεαρ τη φανέλα του Μέσι

Σοκ στην Κύπρο όπου σπείρα Αιγύπτιων αρπάζει παιδιά με δέλεαρ φανέλες του Λιονέλ Μέσι.

Στο τελευταίο περιστατικό, χθες στις 19:40, ομάδα ανήλικων αγοριών ηλικίας 8-11 ετών βρίσκονταν στη περιοχή του Μώλου στη Λεμεσό, όταν δυο άγνωστα πρόσωπα τα προσέγγισαν.

Τα δυο άγνωστα πρόσωπα έπιασαν κουβέντα στα παιδιά και για να πείσουν έναν οκτάχρονο να τους ακολουθήσει, ανέφεραν ότι στο αυτοκίνητο τους που βρισκόταν λίγο πιο κάτω, έχουν μπλούζα του Λιονέλ Μέσι, την οποία θα του έδιναν.

Ωστόσο τα υπόλοιπα παιδιά υποπτευθήκαν πως κάτι συμβαίνει κι ενημέρωσαν ιδιόκτητη παρακειμένου περίπτερου και του εξήγησαν τι διαδραματίστηκε. Αυτός με τη σειρά του ειδοποίησε την Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, όπου και μετά από εξετάσεις εξέδωσαν 2 εντάλματα σύλληψης και λίγη ώρα αργότερα προχώρησαν στη σύλληψη δύο Αιγύπτιων ηλικίας 29 και 21 ετών.

Οι αστυνομικοί οδήγησαν τους δυο υπόπτους στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου ανακρινόμενοι υποστήριξαν ότι δεν είχαν κακές προθέσεις και πως απλά ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο με τα παιδιά.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως οι δυο ύποπτοι, που διαμένουν σχεδόν έξι χρόνια στην Κύπρο,  δεν διαθέτουν οποιοδήποτε αυτοκίνητο. Έρευνες έγιναν, επίσης, βάσει δικαστικού εντάλματος, στην οικία όπου διαμένουν.

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Κυριάκου ανέφερε πως οι γονείς των παιδιών ήταν στην περιοχή, αλλά δεν είχαν οπτική επαφή μαζί τους, την ώρα του περιστατικού, ενώ απόκλεισε το ενδεχόμενο να σχετίζεται άλλη παρόμοια καταγγελία απόπειρας αρπαγής ανηλίκων που έγινε πρόσφατα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως, υπήρξε καταγγελία «ότι κάποιοι ενήλικες προσπάθησαν να φωνάξουν σε ένα ανήλικο παιδάκι, η οποία επίσης διερευνάται».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα