Στα χνάρια του Πανόπουλου και ο Κωστούλας του Παναιτωλικού

Πίσω από τον Μάκη Γκαγκάτση συντάχθηκε ο Παναιτωλικός στις εκλογές για τον νέο πρόεδρο της Super League.

Στη δημοσιογραφική πιάτσα γεννήθηκαν πολλά ερωτηματικά, αλλά στην ΑΕΚ είχαν συμπεριλάβει εξ αρχής τους Αγρινιώτες στο μπλοκ του ΠΑΟΚ.

Εδώ και μέρες έλεγαν στο Μαρούσι ότι ο Φώτης Κωστούλας βαδίζει στα χνάρια του Χρήστου Πανόπουλου. Ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο της εξεύρεσης συμπαίκτη ή ακόμα και της παραχώρησης των μετοχών του.

Όπως και να εξελιχθεί το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Παναιτωλικού, η σχέση με τον ΠΑΟΚ θα γίνει πιο στενή από ποτέ. «Εδώ δέχθηκαν επίθεση οι οπαδοί της ομάδας τους μέσα στο Αγρίνιο, παρά την απαγόρευση του υπουργού για οργανωμένη μετακίνηση των ΠΑΟΚτσήδων, και εκείνοι δεν είπαν μια κουβέντα, έστω και για τα μάτια του κόσμου», σχολίαζαν στην ΑΕΚ για να ενισχύσουν την επιχειρηματολογία τους.

Η στροφή του Παναιτωλικού δυσχεραίνει και τη θέση του Τάκη Παπαχρήστου.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας βρίσκεται ανάμεσα στη μεγάλη ομάδα της περιοχής του και στην ΑΕΚ, η οποία τον στήριξε στις εκλογές.

Ακροβατεί, δηλαδή, σε τεντωμένο σχοινί και έχει ενδιαφέρον να δούμε πόσο διάστημα θα αντέξει σε αυτή την ισορροπία τρόμου.

Διαβάστε επίσης