Στενός φίλος της Κέιτ Μίντλετον, καθησυχάζει για την κατάσταση της υγείας της σε μόλις… έξι λέξεις

Ο φίλος της πριγκίπισσας της Ουαλίας, υποστηρίζει ότι θα κάνει τη μεγάλη επιστροφή την Κυριακή του καθολικού Πάσχα, στις 31 Μαρτίου

Ένας φίλος της Κέιτ Μίντλετον υποστηρίζει ότι η μελλοντική βασίλισσα θα επιστρέψει κάνοντας μια γκράντε εμφάνιση μετά την ανάρρωσή της και προσδιόρισε και τον χρόνο που θα γίνει αυτό.

Η Κέιτ Μίντλετον θα επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα με ένα «μεγάλο μπαμ» την Κυριακή του καθολικού Πάσχα, στις 31 Μαρτίου, υποστήριξε ένας από τους φίλους της.

Η Κέιτ Μίντλετον ήταν… χαμένη από προσώπου γης για τουλάχιστον δύο μήνες, καθώς στα μέσα Ιανουαρίου υπεβλήθη σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα και αφού παρέμεινε δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο επέστρεψε για ανάρρωση στο σπίτι της στο κάστρο Γουίνδσορ.

Αν και το παλάτι είχε μιλήσει για επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον στα δημόσια καθήκοντά της μετά το Πάσχα, τώρα ένας φίλος της πριγκίπισσας υποστηρίζει ότι θα κάνει τη μεγάλη επιστροφή την Κυριακή του καθολικού Πάσχα, στις 31 Μαρτίου.

Μια πηγή δήλωσε στο Daily Beast για την Κέιτ Μίντλετον: «Τα πάει καλά. Όλα πάνε καλά. Το Πάσχα θα είναι η στιγμή του μεγάλου μπαμ».

Μια άλλη πηγή κοντά στον βασιλιά Κάρολο δήλωσε ότι ο μονάρχης -ο οποίος είναι απίθανο να είναι παρών -«ελπίζει» ότι η Κέιτ Μίντλετον θα παρευρεθεί στην εκκλησία το Πάσχα, αλλά η τελική απόφαση θα εξαρτηθεί τελικά από την ίδια.

Εν τω μεταξύ, ένας πρώην υπάλληλος του παλατιού του Μπάκιγχαμ υποστήριξε ότι το Πάσχα θα ήταν «η φυσική επιλογή» για την επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον, καθώς θα προσέφερε μια «ισχυρή δόση συνέχειας».

Ο πρώην αυλικός πρόσθεσε ότι μετά το φιάσκο με την επεξεργασία της φωτογραφίας για τη Γιορτή της Μητέρας -όταν τα φωτογραφικά πρακτορεία απέσυραν τη φωτό που κυκλοφόρησε από το παλάτι του Κένσινγκτον με την Κέιτ Μίντλετον και τα παιδιά της καθώς φαινόταν να είναι ψηφιακά αλλοιωμένη- είναι απίθανο να γίνει κάτι ανάλογο στο μέλλον, καθώς πλέον λέγεται ότι τώρα θα αναθέτει τη φωτογράφιση της οικογένειάς της για τα μέσα ενημέρωσης σε επαγγελματίες φωτογράφους.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, η Getty Images επεσήμανε ως επεξεργασμένη μια άλλη φωτογραφία που τράβηξε η Κέιτ Μίντλετον με τη βασίλισσα Ελισάβετ, αφού το φωτογραφικό πρακτορείο δήλωσε ότι είχε υποστεί ψηφιακή αλλοίωση.

 

«Δεν πρόκειται να δούμε άλλες επίσημες φωτογραφίες με την υπογραφή της Κέιτ. Τα παιδιά είναι μεγαλύτερα τώρα ούτως ή άλλως, οπότε το θέμα είναι λιγότερο σημαντικό», ανέφερε χαρακτηριστικά η βασιλική πηγή.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη φορά που είδε κανείς την Κέιτ Μίντλετον, όχι επισήμως, αλλά δημοσίως, ήταν το περασμένο Σάββατο, όταν ένας πολίτης την κατέγραψε να κάνει τα ψώνια της σε παντοπωλείο στο Γουίνδσορ μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα