Ευδιάθετος στην κυριακάτικη λειτουργία, εμφανίστηκε ο βασιλιάς Κάρολος, με την σύζυγό του, Καμίλα

Χαιρέτησε χαμογελαστός τους φωτογράφους καθώς μπήκε στο παρεκκλήσι του Sandringham Estate

Ο βασιλιάς Κάρολος εμφανίστηκε ευδιάθετος σήμερα το πρωί, καθώς παρευρέθηκε στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής.

Ο 75χρονος, χαμογέλασε και χαιρέτησε τους φωτογράφους καθώς μπήκε στο παρεκκλήσι του Sandringham Estate μαζί με τη σύζυγό του βασίλισσα Καμίλα, 76 ετών, πριν τον υποδεχτεί ο αιδεσιμότατος Canon Paul Williams.

 

Χθες το βράδυ ο βασιλιάς εξέφρασε τις «θερμές ευχαριστίες» του στον βρετανικό λαό για τα «πολλά μηνύματα υποστήριξης και τις ευχές του» σχεδόν μια εβδομάδα αφότου έγινε γνωστό ότι πάσχει από καρκίνο.

 

«Θα ήθελα να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου για τα πολλά μηνύματα υποστήριξης και τις ευχές που έλαβα τις τελευταίες ημέρες», αναφέρει χαρακτηριστικά σε μήνυμα που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Instagram και φέρει την υπογραφή του.

Ο Κάρολος χαρακτήρισε επίσης ενθαρρυντικό ότι η δημοσιοποίηση της διάγνωσής του συνέβαλε στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και στην προώθηση του έργου των οργανισμών που στηρίζουν τους καρκινοπαθείς και τις οικογένειές τους τόσο στη Βρετανία όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. «Ο θαυμασμός που ανέκαθεν έτρεφα για την άοκνη φροντίδα και αφοσίωσή τους είναι ακόμη μεγαλύτερος λόγω της προσωπικής μου εμπειρίας», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται πως ο Κάρολος «έσπασε» πρωτόκολλα πολλών ετών με την αποκάλυψη του καρκίνου του καθώς συνήθως τα μέλη των βασιλικών οικογενειών προτιμούν να κρατούν μυστικά τέτοιου είδους προβλήματα υγείας. Λέγεται πως η βασίλισσα Καμίλα ήταν εκείνη που τον προέτρεψε να μιλήσει ανοιχτά για πρόβλημα της υγείας του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα