Στη Λευκάδα ο Ζαρντίμ με Λεμονή, Ζήκο και Δέλλα

Στη Λευκάδα θα βρεθεί την Τρίτη 22 Μαΐου, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Μονακό θα μιλήσει στο σεμινάριο προπονητικής που διοργανώνει ο Οδυσσέας Νυδρίου, σε συνεργασία με την Μονακό. Η γαλλική ομάδα συνεχίζει να προσφέρει στον τοπικό σύλλογο αλλά και στην τοπική κοινωνία.

Ο προπονητής των Μονεγάσκων θα μεταφέρει γνώση και εμπειρία στους προπονητές του νησιού, αλλά και των γύρω περιοχών, ενώ την ίδια μέρα το απόγευμα θα προπονήσει τις ακαδημίες του Οδυσσέα Νυδρίου στο γήπεδο του χωριού. Πλάι στον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, ένας ακόμα πρώην «ερυθρόλευκος» προπονητής, ο Τάκης Λεμονής. Επίσης εκεί θα είναι ο Τραϊανός Δέλλας και ο Άκης Ζήκος.

Πριν από ένα χρόνο είχε βρεθεί στο νησί ο επιθετικός της Μονακό και αρχηγός της, ο Κολομβιανός Ρανταμέλ Φαλκάο. Για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το σεμινάριο, στο νησί του Ιουνίου βρίσκεται ήδη ο Γενικός διευθυντής της Μονακό, Φιλίπ Ντοτ, που έχει αναλάβει με απόλυτη επιτυχία και τις προηγούμενες εκδηλώσεις με μοναδικό στόχο η Λευκάδα να διαφημιστεί σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα