Στη Β. Κορέα λιμοκτονούν και η κόρη του Κιμ Γιονγκ Ουν, είναι «στρογγυλή σαν το φεγγάρι»

Την οργή κατοίκων της Β. Κορέας προκαλεί η καλοταϊσμένη κόρη, που ο μηχανισμός προπαγάνδας της Πιονγιάνγκ προβάλλει ολοένα και συχνότερα τους τελευταίους μήνες

Την οργή κατοίκων της Βόρειας Κορέας προκαλεί η θέα της καλοταϊσμένης, «στρογγυλής σαν το φεγγάρι» κόρης του Κιμ Γιονγκ Ουν, που ο μηχανισμός προπαγάνδας της Πιονγιάνγκ προβάλλει ολοένα και συχνότερα τους τελευταίους μήνες, την ώρα που οι ίδιοι λιμοκτονούν.

Μιλώντας -χωρίς φυσικά να αποκαλύψει το όνομά του – στο Radio Free Asia, Βορειοκορεάτης είπε ότι οι συμπατριώτες του βλέπουν τα παχουλά μάγουλα της Κιμ Γιου Άε στις δημόσιες εμφανίσεις της με τον πατέρα της – όπως προ ημερών κατά την δοκιμαστική εκτόξευση ενός ακόμη βαλλιστικού διηπειρωτικού πυραύλου – που στέλνουν το μήνυμα ότι η δυναστεία Κιμ θα συνεχίσει να κυβερνά τη Βόρεια Κορέα.

«Με εξοργίζει εγώ να δυσκολεύομαι τόσο να επιβιώσω και η Κιμ Γιου Άε, που όλοι γνωρίζουμε ότι τρέφεται καλά και ζει με πολυτέλεια, να εμφανίζεται στην τηλεόραση τόσο συχνά με τα φανταχτερά της ρούχα», δήλωσε για την δεκάχρονη κόρη του Κιμ Γιονγκ Ουν. «Ο κόσμος λέει ‘θα πρέπει να την ταϊζουν πολύ καλά, το πρόσωπό της είναι τόσο λευκό και στρογγυλό σαν το φεγγάρι. Οι περισσότεροι δεν μπορούν να σιτιστούν επαρκώς και τα ζυγωματικά τους εξέχουν στα πρόσωπά τους περισσότερο από ποτέ», πρόσθεσε.

Άλλος κάτοικος της Βόρειας Κορέας συνέκρινε την εμφάνιση της κόρης του Κιμ Γιονγκ Ουν με εκείνη παιδιών στην πρωτεύουσα που ταλανίζονται από την πείνα. «[Οι άνθρωποι] είναι οργισμένοι που βλέπουν το παχουλό λευκό πρόσωπο του Αγαπημένου Παιδιού να εμφανίζεται τόσο συχνά στην προπαγάνδα. Λένε ότι δείχνει τόσο διαφορετικά από τα παιδιά του απλού λαού, που λόγω έλλειψης τροφίμων δεν έχουν τρία γεύματα τη μέρα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα