Στην Τανάγρα ο Χαρδαλιάς – Στις 19 Ιανουαρίου η άφιξη των Rafale F3R

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε για τις εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί για την άφιξη των αεροσκαφών Rafale F3R

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, βρέθηκε σήμερα Παρασκευή (14/1) στην  114 Πτέρυγα Μάχης στην αεροπορική βάση Τανάγρας.

Ο κ. Χαρδαλιάς ενημερώθηκε για την οργάνωση, την αποστολή, και τις τρέχουσες επιχειρησιακές και εκπαιδευτικές δραστηριότητές της καθώς και για τις εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί για την άφιξη των αεροσκαφών Rafale F3R, στις 19 Ιανουαρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Επίσης επισκέφθηκε το υπόστεγο των αεροσκαφών ετοιμότητας (READINESS) MIRAGE 2000-5, όπου συνομίλησε με ιπτάμενο και τεχνικό προσωπικό, ενώ είχε την ευκαιρία να δει τους νέους χώρους εργασίας των αεροσκαφών Rafale F3R.

Τέλος επισκέφθηκε την υπηρεσία Πολεμικής Αεροπορίας Ελέγχου Αεροπορικής Βιομηχανίας, που εδρεύει στην αεροπορική βάση Τανάγρας, όπου τον υποδέχθηκε ο διοικητής της, σμήναρχος (ΜΑ) Παναγιώτης Καλότυχος.

Τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα