Στήριξη σε Νταμπίζα-Δώνη, ευθύνες σε παίκτες

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σ' επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε, μετά την αποψινή συνάντηση Γ. Αλαφούζου, τεχνικού διευθυντή, προπονητή

Την πλήρη στήριξη στους Νίκο Νταμπίζα και Γιώργο Δώνη εξέφρασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με ανακοίνωση που εξέδωσε, μετά τη συνάντηση των δύο με τον μεγαλομέτοχο της «πράσινης» εταιρίας, Γιάννη Αλαφούζο. Το κύριο βάρος για την αγωνιστική παρουσία και τα αποτελέσματα «πέφτει» στους ποδοσφαιριστές.

Χαρακτηρίζεται άμεση ανάγκη να συνειδητοποιήσουν «τη σοβαρότητα της κατάστασης, να παρουσιάσουν τις πραγματικές ικανότητες τους». Ώστε να επιτευχθεί άμεση βελτίωση η οποία, «κρίνεται επιβεβλημένη από όλους τους φορείς του Παναθηναϊκού (διοίκηση, τεχνική ηγεσία, κόσμος)».

Η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει: «Στη σημερινή συνάντηση που είχαν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος με τον τεχνικό διευθυντή μας, Νίκο Νταμπίζα και τον προπονητή μας Γιώργο Δώνη κρίθηκε ότι η μέχρι στιγμής αγωνιστική παρουσία και τα αποτελέσματα της ομάδας αναμφισβήτητα προβληματίζουν όλους στον Παναθηναϊκό.

Υπάρχει πλήρης συνειδητοποίηση της κατάστασης και κρίνεται επιβεβλημένη από όλους τους φορείς του Παναθηναϊκού (διοίκηση, τεχνική ηγεσία, κόσμος) η άμεση βελτίωση.

Παράλληλα, η διοίκηση στηρίζει το πλάνο που εκπονήθηκε πριν την έναρξη της περσινής σεζόν και περιβάλλει με εμπιστοσύνη τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή της ομάδας.

Είναι πια άμεση ανάγκη και οι ποδοσφαιριστές μας, συνειδητοποιώντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, να παρουσιάσουν τις πραγματικές ικανότητες τους.

Πλέον η προσοχή όλων επικεντρώνεται απόλυτα στον προσεχή αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, απ’ όπου και περιμένουμε να δούμε την αλλαγή στην εικόνα του Παναθηναϊκού».

Διαβάστε επίσης