Στις 6 Μαΐου στο χειρουργείο ο Βιεϊρίνια

Ιατρικό δελτίο αποκλειστικά για την κατάσταση του Αντρέ Βιεϊρίνια εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αναφέρεται στις αποφάσεις για την επέμβαση αποκατάστασης του αρχηγού της ομάδας και γενικά στις επόμενες κινήσεις.

Το χειρουργείο θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου στο Πόρτο και θα συνεννοηθούν γι’ αυτό ο Πορτογάλος γιατρός Νορόνια και ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ του «δικεφάλου» Παπακώστας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ: 

«Οι αποφάσεις για την επέμβαση αποκατάστασης του αρχηγού του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια και οι επόμενες κινήσεις.

Ο Βιεϊρίνια ακολούθησε από την πρώτη στιγμή ειδική αγωγή προκειμένου σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ να ικανοποιηθεί η επιθυμία του να είναι παρόν στη μεγάλη στιγμή του αγώνα της Κυριακής και μάλιστα να τιμηθεί με την συμβολική συμμετοχή του.

Στον ποδοσφαιριστή έγινε από την πρώτη στιγμή η κατάλληλη προσέγγιση ώστε να πάρει μέρος στην απονομή και τους πανηγυρισμούς χωρίς περαιτέρω ρίσκο.

Δεδομένου ότι για τους παραπάνω λόγους δεν χειρουργήθηκε άμεσα (το πρώτο 24ωρο), και με δεδομένο τον συνδυασμό κακώσεων (οστικές θλάσεις), αποφασίστηκε η επέμβαση να πραγματοποιηθεί όταν η άρθρωση θα είναι πλέον χωρίς φλεγμονή, πρωτόκολλο που ακολουθείται σε κάθε παρόμοια περίπτωση.

Επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι ο τραυματισμός του να αντιμετωπιστεί από κοινού από τον ιατρό της εθνικής Πορτογαλίας (και θεράποντα ιατρό του στον τραυματισμό του αριστερού γόνατος) κ. Νορόνια και τον επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ κ. Παπακώστα.

Για το λόγο αυτό, τα δύο επιτελεία βρίσκονται σε συνεννόηση για την διευθέτηση του θέματος και η επέμβαση έχει προγραμματιστεί για τις 06.05 στο Πόρτο μετά τη συνάντηση των δύο γιατρών».

 

Διαβάστε επίσης