Στο IRIS payments η Optima bank

Ως προς τους επαγγελματίες πελάτες, με την ενεργοποίηση της λειτουργίας, δημιουργείται αυτόματα ένας μοναδικός κωδικός QR και μπορούν να δέχονται πληρωμές από τους πελάτες τους απλά με το ΑΦΜ ή τον αριθμό κινητού ή με τη σάρωση του κωδικού QR

Τις επιλογές πληρωμών που έχουν οι πελάτες της στη διάθεσή τους εμπλουτίζει η Optima bank προσθέτοντας στο μπουκέτο της καινοτόμες και ευέλικτες λειτουργίες. Για παράδειγμα, με την εγγραφή τους στο IRIS payments, μέσα από το Optima mobile app, οι ιδιώτες πελάτες θα μπορούν να αποστέλλουν αλλά και να λαμβάνουν χρήματα διατραπεζικά -με ημερήσιο όριο 500€- με χρήση μόνο του αριθμού κινητού του παραλήπτη, χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζουν τον ΙΒΑΝ.

Εξάλλου ως προς τους επαγγελματίες πελάτες, με την ενεργοποίηση της λειτουργίας, δημιουργείται αυτόματα ένας μοναδικός κωδικός QR και μπορούν να δέχονται πληρωμές από τους πελάτες τους απλά με το ΑΦΜ ή τον αριθμό κινητού ή με τη σάρωση του κωδικού QR.

Παράλληλα, με στόχο η τράπεζα να προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία στους πελάτες της, ανανέωσε τις υπηρεσίες πληρωμών, προσφέροντας τη δυνατότητα να πραγματοποιούν ευκολότερα πληρωμές μέσα από τα digital κανάλια της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα