Στον ανακριτή το μοντέλο και ο σύντροφός της που συνελήφθησαν για διακίνηση κοκαΐνης

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν σήμερα το μοντέλο και πρώην παίκτρια reality και ο σύντροφος της για να απολογηθούν για τα 7.827 κιλά κοκαΐνης που βρέθηκαν στην κατοχή τους. 

Επίσης, ο σύντροφος του μοντέλου απολογείται στις ανακριτικές αρχές και για βία κατά υπαλλήλων, καθώς προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

Ο σύντροφος της 29χρονης αναμένεται να αρνηθεί την κατηγορία της διακίνησης και  να υποστηρίξει ότι είναι εξαρτημένος από ουσίες. Επίσης, θα αναφέρει ότι λειτουργούσε μόνος χωρίς κανένα συνεργό. Από την άλλη, η κατηγορούμενη, σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, θα υποστηρίξει στην απολογία της ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με την υπόθεση και ότι γνώριζε την εξάρτηση του συντρόφου της από ουσίες και ότι προσπαθούσε μάλιστα να τον βοηθήσει.

Χαρακτηριστική της υπερασπιστικής γραμμής των δυο κατηγορουμένων είναι η δήλωση που έκανε ο δικηγόρος του 32χρονου, Σταύρος Γεωργόπουλος, ο οποίος ανέφερε: «Ο εντολέας μου, στα πλαίσια της εξαρτήσεως του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε , ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνος του χωρίς κανένα συνεργό στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορούμενή του δεν είχε καμιά απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημα του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα