Στον Κορυδαλλό ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα, υπό επιτήρηση όλο το 24ωρο

Κρατείται πλέον σε ειδικό κελί στην ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού - Οι γονείς του δεν έχουν καταφέρει ακόμα να τον δούν

Εξιτήριο από το Τζάνειο Νοσοκομείο πήρε το μεσημέρι της Δευτέρας ο 39χρονος που δολοφόνησε την Κυριακή Γρίβα έξω από το Α.Τ. των Αγίων Αναργύρων.

Ο 39χρονος κρατείται πλέον σε ειδικό κελί στην ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας των εξωτερικών υπαλλήλων φρούρησης που μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, στο κελί του έχει τοποθετηθεί κάμερα ασφαλείας που τον επιτηρεί όλο το 24ωρο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Κ. Παληοκαρύτη: «Ο συγκεκριμένος κρατούμενος όντως εξετάστηκε από τους θεράπεοντες γιατρούς τον είδε και ψυχιατρος ο οποίος γνωμάτευσε οτι ναι μεν μπορεί να εξέλθει από το νοσκομείο αλλά οτι πρέπει να μεταφερθεί στην ψυχιατρική πτέρυγα».

Όπως είπε, στο κελί του υπάρχει κάμερα ασφαλείας καθώς «σύμφωνα με την γνωμάτευση του γιατρού, υπάρχει πιθανοτητα να κάνει πάλι κάποια απόπειρα γι’ αυτό άλλωστε κρατείται και στο ψυχιατρείο».

Συμπλήρωσε ότι επειδή ακριβώς στην τουαλέτα δεν μπορεί να υπάρχει κάμερα, υπάρχει ένας φρουρός που τον επιτηρεί και τον συνοδεύει στην τουαλέτα.

«Ο φρουρός βρίσκεται εκεί για να μπορεί να εξυπηρετεί τον συγκεκριμένο κρατούμενο ειδικά αλλά και άλλους κρατούενους. Επειδή είναι σωφρονιστικός υπάλληλος υπάρχει ένας κάθε έξι ώρες και τον επιτηρεί όλο το 24ωρο», πρόσθεσε.

Ο κ. Παληοκαρύτης είπε τέλος ότι οι γονείς του 39χρονου έκαναν αίτηση για να τον επισκεφθούν και μέχρι σήμερα δεν τον έχουν δει. «Αυτό θα καταστεί δυνατό όταν και αυτός θα είναι έτοιμος να τους δεχτεί», ανέφερε.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα του είχε πει για μένα ο γιος μου έχει πεθάνει

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα