«Τι έκανες στο παιδί σου…»: Ένταση στον πρώτο προαυλισμό της μάνας της 12χρονης

Oι συγκρατούμενες έχουν εξοργιστεί, καθώς τόσο η μητέρα της 12χρονης όσο και η Ρούλα Πισπιρίγκου δηλώνουν αθώες

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Super Κατερίνα», τα κελιά της μητέρας της 12χρονης και της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι πάρα πολύ κοντά το ένα με το άλλο και βρίσκονται στη 2η πτέρυγα των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, και οι δύο προαυλίστηκαν την ίδια ώρα ξεχωριστά -και μόνες τους- σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ενώ τις δύο γυναίκες χώριζε συρματόπλεγμα. Η 37χρονη μητέρα προαυλίστηκε σε απόσταση 150 μέτρων από το σημείο της Πισπιρίγκου, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν προσέγγισαν η μία την άλλη. Παράλληλα, και οι δύο γυναίκες παρακολουθούνται από σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Εξοργισμένες οι συγκρατούμενες με τη μητέρα της 12χρονης στον Κολωνό

Κατά τη διάρκεια του προαυλισμού της 37χρονης μητέρας αλλά και της Ρούλας Πισπιρίγκου, σημειώθηκε ένταση στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι απειλές από άλλες συγκρατούμενες είχαν στόχο τη μητέρα της 12χρονης και όχι την Πισπιρίγκου. Οι απειλές ήταν κυρίως λεκτικές, αλλά υπήρξαν και χειρονομίες, ενώ χαρακτηριστικά ακουγόταν η φράση «τι έκανες στο παιδί σου…», που συνοδευόταν από διάφορα κοσμητικά επίθετα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», η 37χρονη φοβάται για τη σωματική της ακεραιότητα μετά τις απειλές που δέχθηκε κατά τον πρώτο προαυλισμό της, ενώ τονίζει πως θέλει να φύγει από εκεί. Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συγκρατούμενες των δύο γυναικών έχουν εξοργιστεί, καθώς τόσο η μητέρα της 12χρονης όσο και η Ρούλα Πισπιρίγκου δηλώνουν αθώες ως προς αυτά για τα οποία κατηγορούνται.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα