Στον Ρέντη ο Μαρινάκης: «Μέσα από την κρίση θα βγούμε πιο δυνατοί»

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο μεγαλομέτοχος της «ερυθρόλευκης»  ΠΑΕ μίλησε στους ποδοσφαιριστές για τη συνέχεια της σεζόν και το πώς πρέπει να παρουσιαστεί η ομάδα στους στόχους της, αλλά και για τα νέα οικονομικά δεδομένα που θα ισχύσουν μετά τον κορωνοϊό.

Κατά την διάρκεια της τοποθέτησής του ο Β.Μαρινάκης έδειξε αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά, ενώ έκανε εκτενή αναφορά στο θέμα της υγείας των ποδοσφαριστών, αλλά και των οικογνειών τους.

Παράλληλα, υπογράμμισε πόσο ασφαλής είναι η χώρα μας απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊού και σχολίασε  : «Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια, ενωμένη στις χαρές, αλλά και στις μεγάλες δυσκολίες που μας κάνουν πιο δυνατούς».

Στη συνέχεια ζήτησε «αλληλεγγύη και ενότητα »  για την αντιμετώπιση της μεγάλης κρίσης από την πανδημία, τονίζοντας ότι «μέσα από αυτήν την κρίση θα βγούμε πιο δυνατοί για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας, τόσο κατά την φετινή σεζόν όσο και τις ερχόμενες».

Η ομιλία του επεκτάθηκε και στην προσωπική του εμπειρία με τη νόσο και εξήγησε ότι με την συμβολή των γιατρών κατάφερε να επανέλθει, ενώ έκανε ειδική αναφορά στην  «θαυμαστή στάση των Ελλήνων πολιτών».

Ταυτόχρονα, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού ζήτησε και από τους ποδοσφαιριστές και τα μέλη της ομάδας  να είναι προσεκτικοί στην εξωγηπεδική τους ζωή, αλλά και  να  εντείνουν τις προσπάθειές τους  προκειμένου να πετύχουν όλους τους στόχους της ομάδας για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, του Κυπέλλου αλλά και για την καλύτερη δυνατή ευρωπαϊκή πορεία του συλλόγου.

Τους κάλεσε μάλιστα να μην επαναπαυθούν στην βαθμολογική διαφορά, αλλά να παίξουν με πάθος μέχρι το τελευταίο λεπτό της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Ο Β.Μαρινάκης τους ζήτησε  να βάλουν τα δυνατά τους και να δώσουν τα πάντα στο γήπεδο, ώστε ο Ολυμπιακός να γυρίσει πιο δυνατός από πριν στη δράση, συνεχίζοντας την εξαιρετική φετινή του πορεία και εκπληρώνοντας τα όνειρα του κόσμου του.

Παράλληλα, στην διάρκεια της τοποθέτησής του ανακοίνωσε επίσης την διετή ανανέωση του συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς.

 

Διαβάστε επίσης