Στον ρυθμό των εκλογών μπήκε για τα καλά ο Κυριάκος Κυριάκος

Στον ρυθμό των εκλογών έχει μπει για τα καλά ο Κυριάκος Κυριάκος και αναζητεί τους τρόπους χρησιμοποιώντας το βήμα που του δίνει ο ΠΑΟΚ, προκειμένου να χτυπήσει την κυβέρνηση.

Το μέλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε αιχμηρή ανάρτηση στο facebook, στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Υπάρχει ένα “μούδιασμα” σήμερα από παντού. Γιατί η πραγματικότητα ξεπέρασε και τις πιο δυσοίωνες (ακόμη και δικές μου) προβλέψεις. Τις περίμενα πιο μετά τις χοντράδες.

Το δικό μου μούδιασμα όμως είναι διαφορετικό. Από τόσα “σκ…ά” μαζεμένα (κρατάω σαφείς αποστάσεις από τον χαρακτηρισμό ειδικά προς ρεπόρτερ, που είναι ο πυρήνας της δημοσιογραφίας) ένα δεν βρέθηκε να ξεπεράσει τον φόβο του και να καταθέσει επί τόπου μήνυση. Ένας.

Ο φόβος νίκησε.

Εδώ θα μου πείτε τα συνδικαλιστικά τους όργανα, το αρμόδιο Υπουργείο και εκατοντάδες “συνάδελφοι” έχουν σήμερα επικεντρωθεί στα σεμινάρια αφωνίας.

Πετάει κάποιος (και δεν έχει σημασία καν ποιος) στο κεφάλι εκλεγμένου Προέδρου Ομοσπονδίας αντικείμενο (και δεν έχει σημασία καν τι) και φεύγει με ΙΧ αντί για κλούβα;

Ο φόβος νίκησε.

Το παρακράτος κερδίζει, παιδιά. Ο φόβος της ατομικής ασφάλειας. Έχουμε de facto Προεδρευόμενη Ελληνική Τρομοκρατία. Καλές εκλογές να μην ξεχάσουμε να ευχηθούμε.

ΥΓ. Η Superleague οφείλει να ανακοινώσει μέτρα καταπολέμησης της παραγοντικής βίας.

Μια καλή ιδέα θα ήταν οι ομάδες να εισέλθουν με φούστες στην παράταξη της δεύτερης αγωνιστικής, κόντρα στον σεξισμό και την πατριαρχία.

Ο κ. Θεοδωρικάκος με τον κ. Αυγενάκη να καλέσουν τους παράγοντες για συστάσεις – μετά την πολύ επιτυχημένη και αποτελεσματική προηγούμενη σύσκεψη- και να μην ξεχάσουμε να απελάσουμε τον Λουτσέσκου που χωρίζει την Ελλάδα στα δυο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα