Στον τελικό ο κολλητός του Σιδηρόπουλου

Ο Ολλανδός Μπιόν Κάιπερς, που θα διευθύνει τον τελικό Κυπέλλου ΑΕΚ-Ολυμπιακού το Σάββατο στον Βόλο, αναμφισβήτητα είναι από τους κορυφαίους Ευρωπαίους διαιτητές. Ουδείς μπορεί να θέσει ενστάσεις για την εμπειρία και τις ικανότητές του.

Πέραν αυτού όμως, είναι εδώ και χρόνια κολλητός με τον Τάσο Σιδηρόπουλο και λάτρης της Ρόδου, στην οποία έχει πάει ουκ ολίγες φορές κι έχει συναντηθεί με το δεξί χέρι του Βαγγέλη Γραμμένου στην ΕΠΟ, τον Παναγιώτη Διακοφώτη, που βλέπει κόκκινο και… στρίβει γωνία πιο γρήγορα και από τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο Κάιπερς, που διαθέτει αλυσίδα σούπερ μάρκετ στην Ολλανδία, ανέφερε ότι από τη στιγμή που η FIFA κατήργησε τα όρια ηλικίας στους διαιτητές, σκοπεύει να σφυρίζει μέχρι τα 47-48 του χρόνια!

Ο Ολλανδός, προ τριετίας που βρισκόταν στη Ρόδο και μίλησε σε σεμινάριο διαιτητών από τα Δωδεκάνησα, φρόντισε να πλέξει το εγκώμιο του Τάσου Σιδηρόπουλου, για τον οποίο είπε ότι: «Είναι ο πιο γυμνασμένος διαιτητής στην Ευρώπη. Πρόκειται για τον καλύτερο σωματικά ρέφερι. Δουλεύει σκληρά»!

Έναν χρόνο αργότερα, όταν ο Μπιόρν Κάιπερς πήγε στη Ρωσία για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Τάσος Σιδηρόπουλος δεν περιορίστηκε να του ευχηθεί απλά καλή επιτυχία, αλλά ετοίμασε ένα εντυπωσιακό βίντεο με τη βοήθεια του επαγγελματία φωτογράφου Νίκολας Νάνεβ, στο οποίο ζήτησε από τουρίστες που έκαναν διακοπές στη Ρόδο να στείλουν τη θετική τους ενέργεια στον Ολλανδό ρέφερι!!

Βιντεάκι με αφορμή τον τελικό του Κυπέλλου, προφανώς δεν έκανε στον Κάιπερς ο Σιδηρόπουλος. Ο Διακοφώτης όμως;

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα