Στον Θεό ελπίζει πλέον ο Μπόλονι

-Είναι έτοιμος να επιστρέψει στις επιτυχίες ο Παναθηναϊκός; ρωτήθηκε ο Λάζλο Μπόλονι και το έριξε στον Θεό…

“Την ερώτησή σας πρέπει να την απευθύνουμε στον Θεό. Δουλέψαμε καλά πάντως και κοιτάμε για το καλύτερο. Η ερώτηση σας έχει μεγάλο βάρος και εγώ δεν θέλω να παίζω με τις λέξεις”.

Κάτι που σημαίνει πως ούτε ο ίδιος ο Ρουμάνος προπονητής έχει εμπιστοσύνη στη δουλειά του….

-Για το αν είναι έτοιμοι οι «πράσινοι» για το ματς με τον Άρη, επανήλθε ρωτώντας ο δημοσιογράφος, νομίζοντας ΄ότι ο τεχνικός του τριφυλλιού δεν είχε…καταλάβει.

«Καταλαβαίνω την ερώτηση. Το έτοιμοι είναι δύσκολη λέξη, ποτέ δεν θα είμαστε, γιατί πάντα θέλουμε το καλύτερο. Θέλουμε να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και αυτές οι ανεπάρκειες μας ωθούν στο να βελτιωνόμαστε περισσότερο.

Η τελειότητα δεν θα γίνει ποτέ. Δουλεύουμε σκληρά και ξέρουμε πως θα παίξουμε κόντρα σε μια ομάδα που είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα για καιρό. Έχουμε συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης που έχουμε σε κάθε ματς» απάντησε ο Ρουμάνος.

Το …καλύτερο το άφησε για το τέλος όταν ρωτήθηκε για τα δυνατά και αδύνατα σημεία του Άρη: “Θα μπορούσα να πως εύκολα πως όχι δεν γνωρίζω τίποτα ή ναι ξέρω τα πάντα. Ας μείνουμε ήσυχοι. Είναι μια ομάδα με καλή κινητικότητα με ευέλικτους παίκτες στο κέντρο και στην επίθεση. Δεν είναι κατά τύχη ο Άρης στη δεύτερη θέση. Τον σεβόμαστε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε δυνατοί απέναντί τους»

Μάλλον, δεν είχε και μεγάλη όρεξη ο Ρουμάνος….

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα