Στους Αμπελόκηπους και στην Δουκίσσης Πλακεντίας ο Κώστας Μπακογιάννης

Μέχρι και την τελευταία μέρα της προεκλογικής περιόδου ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων συνεχίζει τις επισκέψεις σε γειτονιές της πόλης ενόψει της 26ης Μαΐου

Τα προβλήματα της καθημερινότητας των κατοίκων και των εργαζομένων στην Δουκίσσης Πλακεντίας στους Αμπελόκηπους συζήτησε το μεσημέρι μαζί τους ο Κώστας Μπακογιάννης, δίνοντας έτσι μέχρι και την τελευταία μέρα την προεκλογική του μάχη, ενόψει της 26ης Μαΐου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων συνεχίζει μέχρι και την τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου τις επισκέψεις που ξεκίνησε στις αρχές Νοεμβρίου στις 129 γειτονιές της πόλης.

Μπακογιάννης: «Το πρόγραμμά μας μπορεί να αλλάξει την Αθήνα»

«Το πρόγραμμά μας μπορεί να αλλάξει την Αθήνα. Να την κάνει μια πόλη που χαίρεσαι να ζεις. Η συμμετοχή σας στις εκλογές είναι βασική προϋπόθεση για να φύγουμε μπροστά», τόνισε επισημαίνοντας ότι το ολοκληρωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» περιγράφει με σαφήνεια πως, πότε, που, με τι κόστος και με ποιες πηγές χρηματοδότησης θα γίνει κάθε αναγκαία παρέμβαση και δράση.

«Η κάλπη της Κυριακής μας θέλει όλους παρόντες. Να βάλουμε τα δυνατά μας για να σηκώσουμε όλοι μαζί την Αθήνα ψηλά», ήταν το μήνυμα του υποψηφίου Δημάρχου στις Αθηναίες και τους Αθηναίους.

Και πρόσθεσε: «Ολοκληρώνουμε την προεκλογική περίοδο όπως ακριβώς την αρχίσαμε στις 5 Νοεμβρίου. Συζητώντας για την Αθήνα στις γειτονιές της Αθήνας», υπογράμμισε ο Κώστας Μπακογιάννης.

 

Διαβάστε επίσης