Στραματσόνι: «Ο Μαλεζάνι αμυνόταν στη κόντρα των οπαδών με τον Βαρδινογιάννη»

Ένα καράβι λεφτά διαχειρίστηκε ο Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό, αλλά φαίνεται ότι δεν ήταν αρκετά.

Ο Ιταλός προπονητής μίλησε για  την θητεία του στον Παναθηναϊκό αλλά και για την παρουσία του Αλμπέρτο Μαλεζάνι στον πάγκο της ομάδας….

Ο Ιταλός προπονητής είπε στο περιοδικό Centro Suono Sport:
Για τον Παναθηναϊκό: «Ήταν μία εξαιρετική εμπειρία, ο Παναθηναϊκός είναι ένα από τα μεγαλύτερα brand στην Ευρώπη και οι οπαδοί του είναι αδερφοποιημένοι με εκείνους της Ρόμα. Σίγουρα η κοινωνία βρισκόταν σε μία δύσκολη οικονομική κατάσταση και εγώ αυτό το πλήρωσα στον αγωνιστικό χώρο. Παρ’ όλα αυτά, βγήκαμε δεύτεροι την μία χρονιά και την επόμενη προκριθήκαμε στο Γουρόπα Λιγκ, επιστρέφοντας στην Ευρώπη μετά από καιρό».
Για τον Μαλεζάνι και το αν υπήρχαν κόντρες εκείνη την εποχή: «Ναι υπήρχαν. Ο Μαλεζάνι ήταν προπονητής στον σύλλογο σε μία πολύ καλύτερη οικονομικά κατάσταση αλλά με έναν εξαιρετικά αμφισβητούμενο πρόεδρο. Έτσι, ουσιαστικά ήταν αυτός που αμυνόταν στην κόντρα των οπαδών με τον τότε πρόεδρο (σ.σ. Γιάννη Βαρδινογιάννη)». 

Για το ποδόσφαιρο, την Ιταλία και την πανδημία: «Καταλαβαίνω πως το ποδόσφαιρο είναι η τρίτη ή η τέταρτη μεγαλύτερη βιομηχανία στον πλανήτη. Σίγουρα όταν σταματά το ποδόσφαιρο, η ζημιά είναι μεγάλη. Παρ’ όλα αυτά, το να συνεχίζουν οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου να μιλούν για ποδόσφαιρο αφήνει πολύ κακή εντύπωση. Κανείς δεν νοιάζεται για το ποδόσφαιρο, μιλάμε για υγεία και κάθε μέρα πεθαίνουν 700-800 άνθρωποι. Εγώ σκέφτομαι την οικογένειά μου, το ποδόσφαιρο κάποια στιγμή θα επιστρέψει»
Διαβάστε επίσης