Συγχαρητήρια στην ελληνική κυβέρνηση από τον Λεονάρντο ντι Κάπριο

Σε ανάρτηση του στο Instagram, ο Χολιγουντιανός σταρ αναφέρει πως η Ελλάδα έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που αναγνώρισε βασικές περιοχές Βιοποικιλότητας

O Λεονάρντο Ντι Κάπριο έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, με την οποία έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια του ελληνικού κράτους να διατηρήσει την βιοποικιλότητα.

Ο Χολιγουντιανός σταρ, ο οποίος είναι μέλος του ΟΗΕ και ασχολείται με θέματα που αφορούν την κλιματική αλλαγή, επισήμανε πως η Ελλάδα έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα, που θέσπισε νόμους για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας περιοχών.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία ενός ελληνικού τοπίου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στη λεζάντα της ανάρτησής του, έγραψε: «Η Ελλάδα έγινε πρόσφατα η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που αναγνώρισε Βασικές Περιοχές Βιοποικιλότητας (KBAs) στους νόμους και τις πολιτικές της. Τα KBA είναι τα πιο σημαντικά μέρη στον κόσμο για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας και διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στη συνολική υγεία του πλανήτη».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Αξίζουν συγχαρητήρια για την ελληνική κυβέρνηση να πρωτοστατήσει αναδεικνύοντας το #KeyBiodiversityAreas ως βασικό εργαλείο για την επέκταση ενός δικτύου προστατευόμενων περιοχών και τη διατήρηση της βιοποικιλότητας στη Γη».

Δείτε την ανάρτησή του: 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα