Συγκλόνισε ο Γιοβάνοβιτς: «Με κάνατε καλύτερο άνθρωπο και καλύτερο προπονητή»

«Θα το χαρώ πιο πολύ απ’ όλους αν πάρετε το πρωτάθλημα»

Κύριος μέχρι την τελευταία μέρα του στον Παναθηναϊκό ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός βρέθηκε στο Κορωπί για το «αντίο» του στους μέχρι πρότινος παίκτες του, λέγοντάς τους μεταξύ άλλων να πάρουν το πρωτάθλημα φέτος και ο ίδιος θα το χαρεί πιο πολύ απ’ όλους.
Παράλληλα, ο Γιοβάνοβιτς τόνισε προς τους παίκτες του πως τον βοήθησαν να βελτιωθεί ως άνθρωπος και προπονητής, ενώ τους ζήτησε να βοηθήσουν τον νέο προπονητή.
«Όπως γνωρίζετε δεν θα συνεχίσουμε μαζί. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα. Με κάνατε καλύτερο άνθρωπο και καλύτερο προπονητή, είστε η ομάδα μου. Μαζί πετύχαμε πολλά. Την πρώτη χρονιά πήραμε το Κύπελλο, την δεύτερη φτάσαμε μια ανάσα από το πρωτάθλημα, φέτος επιστρέψαμε στην Ευρώπη. Θα μπορούσαμε πέρσι να πάρουμε το πρωτάθλημα.
Εύχομαι να το πάρετε φέτος το πρωτάθλημα και να ξέρετε πως θα το χαρώ πιο πολύ από όλους. Θέλω να σας ζητήσω κάτι. Όσο καλά συνεργαζόμασταν μαζί, το ίδιο καλή να είναι η συνεργασία σας και με τον νέο προπονητή. Να τον βοηθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις γιατί αυτό που μετρά είναι να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του»
, είπε μεταξύ άλλων ο Σέρβος προπονητής.
Από την πλευρά των παικτών, ο Μπαρτ Σένκεφελντ πήρε τον λόγο και ευχαρίστησε εκ μέρους της ομάδας τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την προσφορά του, αλλά και την συνεργασία που είχαν αυτά τα 2,5 χρόνια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα