Συλλαλητήριο Θύρας 13: Ευτυχώς, πήγαν γύρω στους 100… Οι περισσότεροι κατάλαβαν τον κίνδυνο μετάδοσης της “Όμικρον”

Κάναμε λάθος. Γράψαμε ότι στο συλλαλητήριο της Θύρας 13, πριν από το ματς Παναθηναϊκός – Άρης,. θα πηγαίνανε καμιά 4.000 νοματαίοι για να φωνάξουν κατά του Πλεύρη, που έκλεισε τα γήπεδα. Πήγαν καμία κατοσταριά. Ευτυχώς, δηλαδή, που οι περισσότεροι κατάλαβαν ότι αυτή η μετάλλαξη «Όμικρον» μεταδίδεται και με το «καλημέρα» που θα πεις ο ένας στον άλλονα.

Αυτί οι 100 νοματαίοι, ούτε μάσκες φοράγανε, ούτε αποστάσεις κράτησαν μεταξύ τους, εννοείται. Αυτοί ήγαν εκεί πέρα για να δείξουν ότι υπάρχουν. Μπορεί να ήταν μέσα και τίποτα ακροαριστεροί, τίποτα ακροδεξιοί, ποιος ξέρει.

Έβγαλαν κι ένα πανό κατά της κυβέρνησης φυσικά. Η οποία κυβέρνηση έκλεισε τα γήπεδα, σου λέει. Μάλιστα. Δεν τα έκλεισαν οι λοιμωξιολόγοι, αλλά η κυβέρνηση. Εδώ σου λέει η Παγώνη ότι το γήπεδο είναι εστία υπερμετάδοσης και θα το δούνε το θέμα τον Φεβρουάριο και οι 100 νοματαίοι έβριζαν τον Πλεύρη.

Καλό του έκαναν του Θάνου Πλεύρη, που τον έβριζαν. Αυτό λέω εγώ. Για όποιον έχει δυο δράμια μυαλό, αυτό έχει να σου πει. Ότι στα γήπεδα γίνεται της Πόπης το κάγκελο και οι «φανατικοί» και καλά, βρίζουν τον Υπουργό.  Άρα, κάνει σωστά την δουλειά του.

Αυτοί οι 100 ήταν όλοι εμβολιασμένοι; Ποιος ξέρει. Μπορεί και να ήταν. Και ρωτάω τώρα εγώ: όταν πάνε να πιούνε καφέ ή να φάνε και τους ζητήσουν τα ιστοπο0ιητικά, θ’ αρχίσουν να βρίζουν τους υπαλλήλους και τον Πλεύρη; Διότι άπαξ και γουστάρεις να συνωστίζεσαι ελεύθερα στα γήπεδα, γιατί να μην το κάνει και στο μπαράκι και στο καφέ και το σουβλατζίδικο;

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα