Συμβουλή προς τον Μαντί Καμαρά: Ο Μουρίνιο δεν είναι Μαρτίνς να τον κάνει ό,τι θέλει, ο Αγκιμπού σταμάτησε τα τουπεδάκια

Ο Μαντί Καμαρά πάει στην Ρόμα. Δεν τελείωσε ακόμα η μεταγραφή, αλλά θα τελειώσει. Τόσο μεγάλη επιθυμία έχει ο Ολυμπιακός να τον πουλήσει τον Μαντί.

Δυο πραγματάκια για τον Καμαρά. Εκεί που θα πάει στην Ρόμα, να ξέρει ότι ο Μουρίνιο δεν είναι Μαρτίνς. Μπορεί να είναι Πορτογάλοι και οι δυο, αλλά είναι μέρα με την νύχτα σε συμπεριφορά.

Ο Μαντί στον Ολυμπιακό την είδε κάπως επί Μαρτίνς. Κι όχι μόνο αυτός, αλλά κι ο πιτσιρικάς ο Αγκιμπού. Κοντά στο βασιλικό ποτίζεται κι η γλάστρα, δηλαδή.

Βρέξει – χιονίσει και με ντάλα τον ήλιο, ο Καμαρά ήξερε ότι θα παίξει στον Ολυμπιακό επί Μαρτίνς. Γι αυτό και το παιζε βαρύ πεπόνι και στις προπονήσεις και στο παιχνίδι.

Με τον Μουρίνιο, έτσι και τολμήσει να κάνει μαγκιές, τον ξαναβάζει στο αεροπλάνο και τον στέλνει σε καμία Φαμαλικάο τον Μαντί, για να κάνει παρέα στον Μιχάι του ΠΑΟΚ.

Έτσι είναι. Ό,τι γούσταρε τον έκανε τον Μαρτίνς ο Μαντί. Και χάλασε και τον Αγκιμπού, που έπαιρνε την μπάλα και έκανε τσαλιμάκια και την έχανε. Κι εξακολουθούσε να παίζει βασικός.

Τον είδατε τον Αγκιμπού τώρα με τον Κορμπεράν; Έβαλε την ουρά στα σκέλια. Σου λέει, εδώ δεν μας παίρνει, γιατί κι ο «αδερφός» Μαντί είναι κι αυτός παγκίτης και φεύγει.

Έτσι είναι. Τέλος τα τουπεδάκια και του Αγκιμπού στον Ολυμπιακό. Που αν έμενε ο Μαρτίνς, θα πήγαινε χαμένος. Θα έκανε βήματα προς τα πίσω, όπως και τα έκανε, δηλαδή.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα