Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε ύποπτη βαλίτσα έξω από το εβραϊκό μουσείο

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο

Μία μαύρη βαλίτσα έξω από το εβραϊκό μουσείο της Θεσσαλονίκης προκάλεσε την έντονη κινητοποίηση των αστυνομικών Αρχών, το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με το thestival.gr, λίγο μετά τις 17:00, σήμανε συναγερμός στην Άμεση Δράση για μία βαλίτσα έξω που κρίθηκε ύποπτη, έξω από το κτίριο που στεγάζει το εβραϊκό μουσείο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Αγίου Μηνά, στο κέντρο της πόλης.

Αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν τον χώρο, προκειμένου να ελεγχθεί η βαλίτσα.

Σε συναγερμό για τρομοκρατικό χτύπημα – Αυξημένα μέτρα ασφαλείας και στην Ακρόπολη

Σε συναγερμό βρίσκονται αρκετές χώρες της Ευρώπης λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στο Ισραήλ, καθώς και του τρομοκρατικού χτυπήματος στις Βρυξέλλες, φοβούμενες κάποιο «τυφλό» χτύπημα ως απάντηση στις συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή.

Μεταξύ των χωρών που έχουν λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας είναι και η Ελλάδα, με την Ελληνική Αστυνομία και την ΕΥΠ να βρίσκονται σε κατάσταση «κόκκινου συναγερμού».

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος οι αρμόδιες Αρχές έχουν ήδη λάβει μέτρα στην πρωτεύουσα και τις άλλες μεγάλες πόλεις, προκειμένου να υπάρχει αυξημένη αστυνόμευση συγκεκριμένων σημείων.

Ανάμεσα στα σημεία που θα μπορούσαν να γίνουν «στόχοι» είναι κεντρικά σημεία πόλεων, εμπορικά κέντρα, διπλωματικά κτίρια, καθώς και ο Ιερός Βράχος της Ακρόπολης.

Δείτε βίντεο από το thes.gr:

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα