Συνεχίζεται, εκτός παρκέ, το… ντέρμπι Παναθηναϊκού/ΕΟΚ – Ολυμπιακού

Μπορεί στο παρκέ του ΟΑΚΑ να μην αναμετρηθούν οι ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, για τα play offs της Basket League, με ότι αυτό συνεπάγεται. Αλλά εκτός γηπέδου το… ντέρμπι, με την προσθήκη της ΕΟΚ στην… εξίσωση, καλά κρατεί. Σήμερα (20/5) παρουσιάστηκαν νέα «όπλα» στη διαμάχη τους.

Η ΚΕΔ/ΕΟΚ κατέθεσε στο ΑΣΕΑΔ το απαντητικό υπόμνημα, στο ερώτημα του δικαστή από τους δύο σχετικούς κανονισμούς, ποιος είναι σε ισχύ. Σύμφωνα με το έγγραφο από τον Νοέμβριο έχουν γραπτώς παραιτηθεί δύο μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, η οποία σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις- λειτουργεί νόμιμα και με τρία μέλη.

Στους ορισμούς διαιτητών της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής -διαδικασία που η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ έχει προσβάλλει, επικαλούμενη και μη απαρτία, ως άκυρη- υπάρχουν οι υπογραφές και των τριών (Συμεωνίδης, Κορομηλάς, Ταβουλαρέας).

Από την πλευρά της η ΚΑΕ Ολυμπιακός δημοσιοποίησε το πρακτικό της ΚΕΔ/ΕΟΚ, όπου φαίνεται πως ο επίδικος ορισμός του διαιτητή, Παναγιώτη Αναστόπουλου, στον αγώνα με τον Προμηθέα, έγινε υπό την παρουσία δύο μελών της ΚΕΔ.

Η ανάρτηση στην επίσημη «ερυθρόλευκη» ιστοσελίδα, με τίτλο «Το… περίφημο πρακτικό της ΚΕΔ», αναφέρει: «Επειδή μεγάλη συζήτηση γίνεται σχετικά με το πρακτικό της πενταμελούς ΚΕΔ, που αρχικά έγινε τετραμελής και μεσούσης της σεζόν – όπως ισχυρίζονται – τριμελής, αλλά συνεδριάζει ως διμελής, σας παρουσιάζουμε το επίσημο έγγραφο που προσκομίστηκε από την ΕΟΚ στο ΑΣΕΑΔ, λίγες ώρες πριν από τη δικάσιμο της 16.05.2019 και από το οποίο απουσιάζει η υπογραφή του Προέδρου, Στυλιανού Συμεωνίδη. Τα σχόλια δικά σας…».

 

Νικητής άνευ αγώνα ο Παναθηναϊκός, μηδενισμός για Ολυμπιακό

Πέταξαν κοτόπουλα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού

Διαβάστε επίσης