Συνελήφθη 62χρονος που έστελνε απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. έπεσε το βράδυ της Δευτέρας ένας 63χρονος Έλληνας στο Παγκράτι ο οποίος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έστελνε απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές.

Η αποστολή των μηνυμάτων φέρεται να σχετίζεται με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και ειδικότερα με το θέμα της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο άνδρας εντοπίστηκε  συνελήφθη από την Ασφάλεια Αττικής και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Πρόκειται για έναν πρώην ναυτικό, ο οποίος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εκφράζει ακροδεξιές και εθνικιστικές απόψεις, αλλά, όπως λέει ο ίδιος, δεν είναι ενταγμένος σε κάποιον συγκεκριμένο πολιτικό φορέα.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία από την Ασφάλεια Αττικής για παράβαση του άρθρου 157, που αφορά σε βία κατά του Πολιτικού Σώματος, της κυβέρνησης, των μελών της, της Βουλής κ.λ.π., (απόπειρα στην προκειμένη περίπτωση, λόγω μη πραγματοποίησης των απειλών), καθώς και για διέγερση σε διάπραξη εγκλήματος.

Διαβάστε επίσης