Σύνταξη θα λαμβάνει η οικογένεια του εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα

Στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης παρευρέθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου

Την ώρα που πραγματοποιούνταν το υπουργικό συμβούλιο φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούσαν τον εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα.

«Αυτή την ώρα, δυστυχώς, αποχαιρετούμε τον εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα, που έχασε τραγικά τη ζωή του στο μέτωπο των πυρκαγιών» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επίσης γνωστοποίησε την απόφαση της κυβέρνησης να λαμβάνει σύνταξη η οικογένεια του αδικοχαμένου Βασίλη Φιλώρα λέγοντας πως «Το λιγότερο το οποίο θα μπορούσαμε να κάνουμε, μετά από αυτό, ήταν η απονομή σύνταξης στη γυναίκα και τα παιδιά του, την οποία αποφάσισε πριν από λίγο η κυβέρνηση. Νομίζω, όμως, ότι η μεγαλύτερη τιμή στη μνήμη του είναι να προστατεύσουμε και να αναβαθμίσουμε το φυσικό μας περιβάλλον για το οποίο αγωνίστηκε μέχρι τέλους ο Βασίλης».

Στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης παρευρέθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο αλλά και η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα