ΣΥΡΙΖΑ: «Κακόγουστη φάρσα η προκαταρκτική έρευνα για τον Τσίπρα»

Η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου για την έρευνα από την εισαγγελία για τυχόν αδικημάτων στις συγκεντρώσεις των πολιτικών αρχηγών στην επέτειο του Πολυτεχνείου

«Μόνο ως κακόγουστη φάρσα θα μπορούσαμε να εκλάβουμε την προκαταρκτική έρευνα που αφορά και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ», τονίζει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.

Το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ έγινε με αφορμή την παραγγελία από την εισαγγελία Πρωτοδικών, για διενέργεια έρευνα για τυχόν αδικήματα των τριών πολιτικών αρχηγών κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «η σοβαρότητα της κατάστασης όμως δεν επιτρέπει γέλια». Υποστηρίζει δε πως «η κυβέρνηση με την αυταρχική της στάση έχει ανοίξει τον δρόμο σε περιφερόμενους ακροδεξιούς, να μηνύουν τους πολιτικούς αρχηγούς τριών κοινοβουλευτικών κομμάτων».

«Η σοβαρότητα της κατάστασης απαιτεί προσοχή από όλους μας, και από τους λειτουργούς της δικαιοσύνης, για να μην διολισθήσουμε σε πρακτικές που ακυρώνουν το δημοκρατικό και φιλελεύθερο χαρακτήρα του πολιτεύματος», καταλήγει στην ανακοίνωσή του, το κόμμα της Κουμουνδούρου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα