Τα δεδομένα για Καραγκούνη, Μπεργκ

Ο Γιώργος Καραγκούνης δεν έχει αποφασίσει ακόμη ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, μετά το επιτυχημένο πέρασμά του από τη Φούλαμ, ενώ με τον Μάρκους Μπεργκ η διαφορά στο οικονομικό αρχίζει και γεφυρώνεται.

Ο Έλληνας διεθνής χαφ είχε μία πολύ καλή χρονιά στο αγγλικό πρωτάθλημα και είναι δεδομένο ότι θα έχει αρκετές προτάσεις από το εξωτερικό, παρά την ηλικία του (36 ετών). Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής φαίνεται αρκετά «ζεστός» να συνεργαστεί με τους Σαραβάκο, Νταμπίζα και Αναστασίου, αφού τους έχει μεγάλη εκτίμηση. Ωστόσο, η «ψυχρότητα» που έχει με τον Γιάννη Αλαφούζο ίσως αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στην απόφασή του. Εξάλλου, ο έμπειρος παίκτης έχει λαμβάνειν 800.000 ευρώ από τον Παναθηναϊκό, αν και για το καλό της ομάδας έχει δεχθεί όλους τους διακανονισμούς που του έχουν προταθεί.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Μπεργκ, ο Σουηδός εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για τη θέση του σέντερ φορ. Μάλιστα, οι «πράσινοι» ανέβασαν λίγο την προσφορά τους προς τον παίκτη, φτάνοντας στα 400.000 ευρώ, μειώνοντας την οικονομική διαφορά των δύο πλευρών.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι στις μεταγραφές μεγάλο ρόλο θα παίξει η έφεση που θα κάνει η ΠΑΕ για την απόφαση της μη χορήγησης αδειοδότησης από την ΕΠΟ. Αν τελικά το «τριφύλλι» δεν πάρει άδεια, δεν μπορεί να προχωρήσει σε περισσότερες από τρεις μεταγραφές Ελλήνων και ξένων ποδοσφαιριστών άνω των 24 ετών.

Διαβάστε επίσης