Τα δίνει… όλα για τον Νταβίντ Κάρμο ο Ολυμπιακός

Προσφέρει στην Πόρτο 7 εκατ. ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του

Τα δίνει… όλα για τον Νταβίντ Κάρμο ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται σε ανοιχτή  γραμμή με την Πόρτο προκειμένου να καταφέρει να βρει τη «χρυσή»  τομή με τους «Δράκους» για την παραμονή του 24χρονου στόπερ στο ρόστερ της.

Ο δανεισμός στους «ερυθρόλευκους» έληξε και η… τσουχτερή οψιόν αγοράς ύψους 17,5 εκατ. ευρώ έκανε επιτακτική ανάγκη ένα νέο κύκλο συζητήσεων με την πορτογαλική ομάδα με τις…ευλογίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και δεδομένου πως ο Βάσκος τεχνικός κρίνει απαραίτητη την παραμονή του Κάρμο στο Ρέντη.

Οι  αρχικές προσπάθειες για την παράταση του δανεισμού με την ταυτόχρονη σύναψη συμφωνίας με την Πόρτο για μια νέα χαμηλότερη οψιόν αγοράς (υποχρεωτική ή μη) δεν είχαν το αποτέλεσμα που θα ήθελαν οι φετινοί τροπαιούχοι του Europa Conferene League.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ρίξει στο τραπέζι το επόμενο…χαρτί με επίκεντρο τον Κάρμο που περιλαμβάνει όχι τον δανεισμό, αλλά την αγορά ενός μεγάλου μέρους των δικαιωμάτων του.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα προτείνουν στην Πόρτο την αγορά του 50% του Κάρμο, έναντι 7 εκατομμυρίων ευρώ !

Μένει να φανεί ποια θα είναι η στάση των «Δράκων» στο νέο…χαρτί που πετάει ο Ολυμπιακός στο «πόκερ» με φόντο τον διεθνή με την Ανγκόλα κεντρικό αμυντικό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα