Τα έψαλε ο Καρυπίδης σε Περέιρα και Γραμμένο για τον Σιδηρόπουλο

Δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη ο Θοδωρής Καρυπίδης και στο περιθώριο της συνάντησης του Λευτέρη Αυγενάκη για το VAR (όπου συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των φορέων) επιτέθηκε με δριμύτητα και στον Μέλο Περέιρα, αλλά και στον Βαγγέλη Γραμμένο για τον ορισμό του Τάσου Σιδηρόπουλου στο κυριακάτικο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη.

«Για ποιον λόγο δεν ορίστηκε ξένος ρέφερι;», είπε προς τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή, για να προσθέσει: «Οτιδήποτε συμβεί η ευθύνη θα είναι δική σου, αφού είναι λάθος ο ορισμός του συγκεκριμένου διαιτητή».

Στη συνέχεια, ο Θόδωρος Καρυπίδης, «επιτέθηκε» και στον Βαγγέλο Γραμμένο: «Με ποια κριτήρια η ΚΕΔ όρισε έλλνα διαιτητή και ειδικά σε ένα τέτοιο ντέρμπι; Πως γίνετε όλη η Θεσσαλονίκη να ήξερε από τη Δευτέρα πως θα οριστεί ο Σιδηρόπουλος;», ήταν ορισμένα από τα λόγια του.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ,  απάντησε πως δεν έχει καμία αρμοδιότητα σε θέματα διαιτησίας.

Όμως ο Θ. Καρυπίδης, συνέχισε λέγοντας: «Και ποιος είναι ο ρόλος της ΕΠΟ; Πως θα φύγει η καχυποψία που υπάρχει; Και με ποια κριτήρια η ΚΕΔ όρισε τον Σιδηρόπουλο, όταν εσύ ο ίδιος με διαβεβαίωσες πέρσι πως σφυρίξει ξένος διαιτητής στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και φέτος;».

Διαβάστε επίσης