Τα «έσπασαν» οι απλήρωτοι του Σ. Κοτρώτσου

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Plaza» κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου («Wolf-Gang, Η Συμμορία του Λύκου, Το Σιδηρούν Παραπέτασμα των Μνημονίων», εκδόσεις Λιβάνη) του δημοσιογράφου Σεραφείμ Κοτρώτσου.

Απλήρωτοι εργαζόμενοι της εφημερίδας «Αποκαλύψεις» που εξέδιδε ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Κοτρώτσος έκαναν έφοδο σε κεντρικό ξενοδοχείο όπου παρουσίαζε το μεσημέρι της Πέμπτης το νέο βιβλίο του και προπηλάκισαν φραστικά τον ίδιο αλλά και τους παρευρισκόμενους πολιτικούς.

Μάλιστα αποκάλεσαν «αλήτη» τον βουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη καθώς και τον Νίκο Κωνσταντόπουλο, οι οποίοι ήταν από τους παρουσιαστές του βιβλίου.

Παράλληλα απευθυνόμενοι στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη του φώναξαν: «Πού πας; Όλο λες, λες, για κάτσε να μας τα πεις κι εδώ» .

Τελικά η παρουσίαση του βιβλίου ματαιώθηκε καθώς λόγω του επεισοδίου οι παριστάμενοι πολιτικοί και βουλευτές αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν εσπευσμένα.

Στο πάνελ των παρουσιαστών ήταν εκτός των προαναφερθέντων οι Νικήτας Κακλαμάνης, Στέλιος Περράκης και ο πρώην ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης ενώ παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου. Παρόντες στην παρουσίαση του βιβλίου του Σεραφείμ Κοτρώτσου ήταν οι βουλευτές Ρένα Δούρου, Κώστας Μαρκόπουλος, Γιώργος Βαρεμένος, Κώστας Τζαβάρας,  Γιώργος Ντόλιος,  Προκόπης Παυλόπουλος,  Δημήτρης Στρατούλης και πολλοί καθώς και ο Κώστας Λαλιώτης

Διαβάστε επίσης