Τα ρίχνει και πλουτίζει 

Sports Παρασκήνια

Τα play offs έχουν μια άγρια ομορφιά με τον τρόπο που έχει αποφασιστεί να διοργανώνονται. Δεν είναι μακριά η εποχή που ο πρωταθλητής προέκυπτε από τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου. Αν ίσχυε αυτό και φέτος ο Παναθηναϊκός θα είχε πάρει το πρωτάθλημα και οι παίκτες του θα ήταν σε διακοπές. Θα παρακολουθούσαν τη μάχη ΑΕΚ-Ολυμπιακού για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Champions League. Ευτυχώς αυτό άλλαξε και ο πρωτοπόρος συνεχίζει τη μάχη μέσα από τη διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος των έξι πρώτων ομάδων του βαθμολογικού πίνακα. Αυτών που δεν είναι εύκολο να χαριστούν και όταν το κάνουν πουλάνε ακριβά το τομάρι τους.

Ειδικά για φέτος όμως πέρα από το γεγονός πως υπάρχουν τρεις ισάξιες ομάδες και κοντά σε αυτές βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ, το ενδιαφέρον γίνεται μεγαλύτερο, καθώς η Ελλάδα έχει και δεύτερο εισιτήριο στη χρυσοφόρα διοργάνωση της UEFA. Το δέλεαρ είναι μεγάλο και για τη δεύτερη θέση. Οπότε τα ματς στο σύνολό τους είναι κρίσιμα, υπάρχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και κίνητρο οικονομικό για τους συλλόγους. Αυτό από του χρόνου μας… τελειώνει. Τα εισιτήρια της Ευρώπης θα γίνουν τέσσερα, οπότε αν μεταφέραμε τη σημερινή κατάσταση του… χρόνου, θα είχαμε Άρη και Βόλο αδιάφορους.

Τώρα λοιπόν υπάρχουν οι συνθήκες να τα δώσουν όλα μέχρι τέλους οι συμμετέχοντες στα play offs. Μετά τ’ αποτελέσματα της πρεμιέρας είχαμε και αλλαγή φρουράς στα φαβορί για τον τίτλο. Το 0-0 της Νέας Φιλαδέλφειας έκανε σύμφωνα με τους μπουκ πρώτο φαβορί τον Παναθηναϊκό που δίνει 2.60 για κατάκτηση του τίτλου, ενώ ΑΕΚ και Ολυμπιακός ακολουθούν με 3.00. Τον ΠΑΟΚ δεν τον υπολογίζουν παρά τη νίκη του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και του προσφέρουν απόδοση 14.00 να πάρει το πρωτάθλημα. Αν το πιστεύει κάποιος στην Τούμπα, τα ρίχνει και πλουτίζει.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα