Τα βρήκαν διοίκηση και παίκτες για τη σωτηρία της Μπαρτσελόνα

Τα βρήκαν στην Μπαρτσελόνα. Η ομάδα της Καταλονίας έκανε γνωστό μέσω επίσημης ανακοίνωσης της πως έφτασε σε μια πρώτη συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου για αναπροσαρμογή των συμβολαίων τους λόγω της πανδημίας.

Στην κοινή ανακοίνωση της ομάδας και των παικτών  που πήραν μέρος στις διαπραγματεύσεις, γίνεται λόγος για συμφωνία που η επικύρωση της τις επόμενες μέρες θα αποτελέσει ορόσημο για το σύλλογο και θα τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει την πανδημία.

Ο λόγος για αναπροσαρμογή των συμβολαίων της φετινής σεζόν, ύψους 122 εκ. ευρώ και μπόνους 50 εκατ. ευρώ τα οποία η Μπαρτσελόνα θα τα καταβάλει στα επόμενα τρία χρόνια.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Οι εκπρόσωποι του κλαμπ και οι παίκτες που κάθισαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τις αναπροσαρμογές των μισθών της Μπαρτσελόνα γνωρίζοντας το μεγάλο ενδιαφέρον και την ανησυχία των οπαδών της που παρακολουθούν τις εξελίξεις αυτής της επιτροπής, δημοσιοποιούν αυτήν την κοινή δήλωση για να αναφέρουν τα ακόλουθα:

Σήμερα τα μέρη έχουν επιτύχει μια πρώτη συμφωνίας που επιτρέπει την αναπροσαρμογή του μισθού της τρέχουσας σεζόν, που ανέρχεται σε 122 εκατομμύρια ευρώ σταθερούς μισθούς, στην οποία προστίθεται η αναβολή για τρία χρόνια καθώς και των μπόνους με προϋπολογισμό περίπου 50 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτή είναι μια πρώτη συμφωνία της οποίας εκκρεμεί η επικύρωση της τις επόμενες ημέρες από την ομάδα των παικτών και των προπονητών που επηρεάζονται απ’ αυτήν.

Η επικύρωση, εάν επικυρωθεί, θα είναι ορόσημο μεγάλης σημασίας για την αποκατάσταση της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης.

Και τα δύο μέρη αναγνωρίζουν και επαινούν τη μεγάλη προσπάθεια που έχει καταβληθεί για την επίτευξη αυτής της αρχής της συμφωνίας”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα