Τα «βρόντηξε» από τον ΣΚΑΪ – “Μπακαλίστικα παζάρια και προσβλητικές συμπεριφορές” (φωτο)

Τα «βρόντηξε» ο Κώστας Βαϊμάκης αφού αποχ΄ώρησε από το ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ μετά από σχεδόν 6,5 χρόνια κάνοντας λόγο για “μπακαλίστικα παζάρια και προσβλητικές συμπεριφορές”.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και γνωστοποίησε ότι προς το παρόν συνεχίζει το Fight Club στον Sport-FM που είναι επίσης ιδιοκτησίας Αλαφούζου.

«Μετά από σχεδόν 6,5 χρόνια στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ (2 από αυτά και στην τηλεόραση), σήμερα χώρισαν οι δρόμοι μας με τον ΣΚΑΙ. Όχι τόσο γλυκά και «αγαπησιάρικα» όσο θα ήθελα, αλλά έτσι είναι η ζωή. Ζυγίζεις τις ανάγκες σου, το πόσο χρειάζεσαι το μισθό σου και τις υποχρεώσεις σου από τη μια και από την άλλη την αξιοπρέπειά σου, τις αξίες σου και το πού φτάνουν τα όριά σου.

Η δική μου ζυγαριά, έγειρε στην πλευρά νούμερο 2 κι αποφάσισα ότι προτιμώ την προσωπική και επαγγελματική αξιοπρέπεια, από «μπακαλίστικα» παζάρια και προσβλητικές συμπεριφορές. Ευχαριστώ όλους τους καλούς ανθρώπους που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, πάνω απ’ όλους τον Gerard Papasimakopoulos, τον Μάκαρο που μου στάθηκε σαν αδελφός. Και πάμε παρακάτω σιγά – σιγά.

Υ.Γ. Το Fight Club παραμένει στη θέση του, μέχρι νεοτέρας….» είπε σε ανάρτησή του στο Facebook.

Διαβάστε επίσης