Τάιλερ Μακμπέθ :«Έχουμε πολλά να προσφέρουμε»

Ο σύντροφος του Κασσελάκη δήλωσε πως είναι ενθουσιασμένοι από τις εξελίξεις με τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

Μια περίεργη δήλωση έκανε ο Ταιλερ ενώ  είχε προηγηθεί η δήλωση Κασσελάκη ότι έχει πολλά να προσφέρει στη χώρα.Το ερώτημα είναι τι μπορεί να προσφέρει ένας ξένος που μιλάει  αγγλικά, που ήρθε για διακοπές ,και αυτό αμφίβολο, στη χώρα και είναι νοσηλευτής. Το να εξασφαλίζει μια ήρεμη ζωή στον Στέφανο μπορεί αλλά στη χώρα; 

 

Ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που έχει δοθεί και στους δύο δήλωσε ο Τάιλερ Μακμπέθ, ο σύντροφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος τόνισε ότι η ζωή τους δεν ήταν μόνο γυμναστήριο και καφές. Μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1 ανέφερε: «Έχει αλλάξει η ζωή μας με ωραίο τρόπο, είμαστε ενθουσιασμένοι με την ευκαιρία, νομίζω ότι θα είναι ένα διασκεδαστικό ταξίδι και νομίζω ότι θα μας επιτρέψει να αποδείξουμε στη χώρα ότι έχουμε πολλά να προσφέρουμε».

Στην ερώτηση για το τι κάνει τώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης λείπει αρκετές ώρες, απάντησε ότι «έχω τη δική μου ζωή εκτός από όσα κάνει ο Στέφανος, έχω επαγγελματικές υποχρεώσεις μέσα στην ημέρα, όπως και εκείνος έχει τις δικές του».

«Η ζωή μας δεν είναι γυμναστήριο και έξοδοι»

«Είχαμε επαγγελματικές ζωές και πριν έρθουμε στην Ελλάδα, η ζωή μας δεν είναι γυμναστήριο και έξοδοι», συμπλήρωσε ο σύντροφος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε: «Η ζωή μας δεν είναι όπως νομίζατε, μόνο γυμναστήριο και καφές. Εργαζόμαστε όλη την ημέρα. Είχαμε πολύ έντονες καριέρες μέχρι αυτή τη στιγμή και είμαστε προετοιμασμένοι για να συνεχίσουμε».

Αναφορικά με το εάν έχει αλλάξει η ζωή τους μετά την εκλογή Κασσελάκη, είπε ότι «προσπαθούμε να έχουμε λίγη ιδιωτικότητα και να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε με όλα». Κατέληξε λέγοντας o Τάιλερ Μακμπέθ: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα ζήσω στην Ελλάδα και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία και για τους δυο μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα