Τέλειωσε τον Βαξεβάνη ο διευθυντής της «Αυγής» Άγγελος Τσέκερης

Ο λογογράφος του Αλέξη Τσίπρα και διευθυντής της «Αυγής» Άγγελος Τσέκερης, πέταξε στα σκουπίδια τη δημοσιογραφία του Κώστα Βαξεβάνη, εξομοιώνοντάς της με αυτή του «Μακελειού». Ο λόγος που ο «Τσε», όπως τον φωνάζουν χαϊδευτικά οι φίλοι του, άδειασε με τρόπο ωμό αποδοκιμάζοντας τον επικεφαλής του «Ντοκουμέντο», ήταν η επιχείρηση ταύτισης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με παιδεραστή, μέσω των social media.

O Άγγελος Τσέκερης με τη θέση του, έθαψε τον Κώστα Βαξεβάνη. Η θέση του έχει τεράστια σημασία, καθώς είναι από τους πλέον στενούς συνεργάτες του Αλέξη Τσίρα από το 2006, όταν ο τελευταίος ήταν υποψήφιος δήµαρχος Αθηναίων.

Τι έγραψε ο Άγγελος Τσέκερης;

«Μένουμε σε αυτό. Η τάση κάποιων στα σόσιαλ να κολλήσουν παιδεραστία στον Μητσοτάκη από το τίποτα, είναι εμετικός κιτρινισμός και Μακελειό. Δεν γίνεται πολιτική  εκτοξεύοντας ξερατά στον αντίπαλο. Πρώτα πρώτα γιατί είναι μια πρακτική που ποτέ δεν κερδίζει. Αλλά κυρίως γιατί δεν την αντέχουμε εμείς οι ίδιοι. Αυτά».

Τη θέση του Άγγελου Τσέκερη αποδέχτηκαν μ’ ενθουσιασμό οι διαδικτυακοί του φίλοι.

Το σχόλιο του Κ. Βαξεβάνη ανέφερε: «Πάντα είχα την απορία γιατί μια από τις πρώτες αποφάσεις που πήρε προσωπικά ο Μητσοτάκης μόλις ανέλαβε την εξουσία, ήταν να αναλάβει το Μέγαρο Μαξίμου, ο ίδιος δηλαδή, την ευθύνη για τα ασυνόδευτα ανήλικα. Καλά την ΕΥΠ αλλά τα ασυνόδευτα ανήλικα γιατί;».

Ο Άγγελος Τσέκερης έχει σπουδάσει μηχανολόγος μηχανικός στο ΕΜΠ. Υπήρξε μέλος του Ρήγα Φεραίου και αργότερα του Συνασπισμού, στου οποίου την Κεντρική Επιτροπή εξελέγη για δύο συνεχόμενες θητείες. Για πολλά χρόνια ήταν συνεργάτης της “Αυγής” στη στήλη «Κακοήθειες», την οποία έγραφε μαζί με τον Γιώργο Κυρίτση. Μαζί συνεργάστηκαν επίσης στον ραδιοφωνικό σταθμό 105.5 Στο Κόκκινο, από την ίδρυσή του, έως το 2015. Από τον Ιούνιο του 2015 διετέλεσε διευθυντής του Γραφείου Τύπου του τότε Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη θέση του Θοδωρή Μιχόπουλου και αργότερα προϊστάμενος Στρατηγικού Σχεδιασμού στο ίδιο γραφείο, πριν αναλάβει στις 26 Απριλίου 2018 διευθυντής της «Αυγής».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα