Τέλος ο Σανκαρέ, 250.000 ευρώ για τρία γκολ πλήρωσε ο Αλαφούζος (εις υγείαν του κορόιδου πίνουν σαμπάνιες, Ντρεοσί, Μπόλονι)

Μία από τις μεγάλες «πατάτες» του άσχετου με το ποδόσφαιρο, Γιάννη Αλαφούζου, ο Γιουνούς Σανκαρέ, παίρνει τα μπογαλάκια του και δρόμο. Εις υγεία των κορόιδων τα 250.000 ευρώ που στοίχισε για έξι μηνες.

Ο Σανκαρέ ήρθε στον Παναθηναϊκό από τον Πιέρρο τον Ντρεοσί, άλλα μεγάλη φιγούρα του ποδοσφαίρου κι αυτός. Έφυγε κακήν κακώς μαζί με τον Μπόλονι, ήταν ακόμα ένα καλό μάθημα στον Αλαφούζο, που δέκα χρόνια τώρα, δεν λέει να μάθει μπαλίστα. Πετάει λεφτά αβέρτα κι από τηγανίτα, τίποτα στο τηγάνι.

Ο Σανκαρέ θα μείνει στην ιστορία του Παναθηναϊκού ως ένας τσαμπουκάς που α μπορούσε ανά πάσα στιγμή να τινάξει στον αέρα το παιχνίδι. Έβαλε και τρία γκολ με τον Ατρόμητο, τον Ολυμπιακό και τον Άρη. Τα έβγαλε τα λεφτά του και τζους.

Εκτός από τον Σανκαρέ ο Γιοβάνοβιτς δεν θα κρατήσει ούτε τον Κολοβό, που επέστρεψε από την Σερί Τίρασπολ, ούτε τον Περέα, που μάλλον θα συνεχίσει στο Βόλο, ούτε φυσικά, τον Αγιούμπ. Μπορεί να μην κρατήσει ούτε καν τον Εμμανουηλίδη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα