Τερίμ : Έφταιγαν όλοι εκτός απ΄αυτόν

Αποκαλύψεις για τους λόγους αποχώρησης του Φατίχ Τερίμ.

Λίγες μέρες μετά από την αποχώρησή του οι Τούρκοι αποκάλυψαν το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση αυτή, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο Τερίμ δεν είχε το ρόστερ για να μπορέσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ενώ τόνισαν ότι πήρε την απόφασή του να πάει στους Πράσινους χωρίς να το σκεφτεί καλά.

Αρχικά το δημοσίευμα αναφέρεται στο τουρκικό και το ελληνικό πρωτάθλημα, λέγοντας ότι δεν υπάρχει σύγκριση των δύο μιας και το δικό τους είναι αρκετά καλύτερο. Μάλιστα έδωσε το πιο απλό παράδειγμα, αυτό των γηπέδων του Παναθηναϊκού και της Γαλατασαράι, των δύο ομάδων που έχει κάτσει στον πάγκο ο Τερίμ. Τονίζοντας ότι το ένα είναι αρκετά παλιό και μικρό και το άλλο της ομάδας της Κωνσταντινούπολης είναι καινούργιο και αρκετά πιο ωραίο.

Στη συνέχεια οι Τούρκοι αναφέρθηκαν στο ρόστερ των Πρασίνων. Πιο αναλυτικά στο δημοσίευμα γράφεται ότι ο Τερίμ δεν είχε τους παίκτες που μπορούσαν να τους αλλάξουν τον αγώνα. Ειδική αναφορά έγινε στον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος σύμφωνα με τη γειτονική χώρα, είχε πέσει αρκετά τον τελευταίο καιρό που βρισκόταν στην Τράμπζονσπορ.

Ακόμα μίλησαν και για τους οπαδούς, τονίζοντας πως είναι ανυπόμονοι, καθώς μετά από μερικά αρνητικά αποτελέσματα δείχνουν έντονα τη δυσαρέσκειά τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, σύμφωνα με τους Τούρκους, ήταν τα γιουχαρίσματα των οπαδών του Παναθηναϊκού στον Τερίμ μετά την ήττα από τον Άρη στη Λεωφόρο.

Τέλος έγινε αναφορά και στα μίντια της Ελλάδας, αλλά και στους ιδιοκτήτες των ομάδων, που σύμφωνα με τους Τούρκους έπαιξαν ρόλο στην αποχώρηση του Τερίμ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα