Θάνατος 11 μηνών βρέφους: Κρατούνται και ανακρίνονται ο πατέρας και ο ξάδερφός του

Μετά το πόρισμα του ιατροδικαστή ότι το άτυχος βρέφος δέχθηκε άγρια σεξουαλική κακοποίηση

Σοκαριστικά είναι τα τελευταία στοιχεία για τον θάνατο του μόλις 11 μηνών βρέφους από την Συρία, καθώς σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Μπουζιάνη είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση. Το νεκρό βρέφος είχε μεταφερθεί νεκρό χτες στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού από τον πατέρα του.

Όπως δήλωσε ο ιατροδικαστής, κατά τον έλεγχο βρέθηκαν ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης και παραφύση, κάτι που είχε διαπιστωθεί από χτες και μακροσκοπικά. Σε ό,τι αφορά τα αίτια του θανάτου, όπως είπε ο ιατροδικαστής, δεν διευκρινίστηκαν και αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις.

Κρατούνται και ανακρίνονται ο πατέρας του βρέφους και ο εξάδελφός του

Για τα αποτελέσματα της νεκροτομής ενημερώθηκε το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής που ασχολείται με την υπόθεση και αναμένεται η επίσημη έκθεση. Μετά τα νέα δεδομένα κρατούνται και ανακρίνονται ο πατέρας του 11μηνου βρέφους και ο εξάδελφός του, ο οποίος φιλοξενείτο στο σπίτι όταν συνέβη ο τραγικός θάνατος του κοριτσιού.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η οικογένεια των Σύρων διαμένει σε μισθωμένο, από πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων, διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου. Από προχτές φιλοξενείτο στο σπίτι και άλλο ένα ζευγάρι ομοεθνών τους, (ο άνδρας είναι μακρινός εξάδελφος του πατέρα), που είχαν έλθει από τη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο άνδρες προσήχθησαν αμέσως μετά την διάγνωση που έγινε στο νοσοκομείο και έχει ληφθεί και από τους δύο γενετικό υλικό για DNA. Η προανάκριση εποπτεύεται από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Ανηλίκων.

 

Διαβάστε επίσης