Θεσσαλονίκη: Μπέρδεψαν τον στόκο με κοκαΐνη

Τα δύο άτομα που συνελήφθησαν είχαν πάνω τους 2.900 ευρώ που κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς

Μία κωμική υπόθεση εξελίχθηκε στη Θεσσαλονίκη όταν συνελήφθησαν δύο Αλβανοί ηλικίας 38 και 44 ετών οι οποίοι κατηγορήθηκαν για εμπόριο ναρκωτικών.

Όλα έγιναν την προηγούμενη Δευτέρα όταν σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο δικυκλιστών της ομάδας “Ζ”, εντοπίστηκε μέσα σε αυτοκίνητο μαζί με κουτιά που περιείχαν μπογιές και ένα βάζο το οποίο περιείχε 122 γραμμάρια σκόνης. Οι αστυνομικοί θεώρησαν ότι ήταν κοκαΐνη, αν και οι δύο άνδρες, ελαιοχρωματιστές στο επάγγελμα, επέμειναν ότι επρόκειτο για στόκο.

Το θέμα όμως γίνεται πιο περίπλοκο όταν μετά την προσαγωγή τους, οι δύο ελαιοχρωματιστές συνελήφθησαν και οι αρχές κατέσχεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα αλλά και 2.900 ευρώ, τα οποία θεωρήθηκαν χρήματα προερχόμενα από εμπόριο ναρκωτικών.

Οι δύο τους κρατήθηκαν για δύο ημέρες, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα του ελέγχου από το Χημείο στην παράξενη… κρυσταλλική ουσία.

Το Χημείο όμως επαλήθευσε τα όσα ισχυρίζονταν οι δύο Αλβανοί, ότι δηλαδή η ύποπτη ουσία ήταν στόκος με αποτέλεσμα οι κατηγορίες εναντίον των δύο για διακίνηση ναρκωτικών να αποσύρονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως αποδείχθηκε από την χημική ανάλυση του στόκου, αυτός είχε πάρει την μορφή κρυστάλλων από τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσονταν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα