Θεσσαλονίκη: Στο αντιτορπιλικό «Βέλος» ξεναγήθηκαν Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Δένδιας

Το πλωτό ναυτικό μουσείο, έχει ελλιμενιστεί στην προβλήτα Α’ του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης μετά το ρήγμα που υπέστη από κακοκαιρία

Στο πλωτό ναυτικό μουσείο του αντιτορπιλικό Βέλος που βρίσκεται στο λιμάνι Θεσσαλονίκης ξεναγήθηκαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του grtimes.gr, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα το θρυλικό αντιτορπιλικό πλοίο «Βέλος» επισκέφτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (20/5) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια.

Το πλωτό ναυτικό μουσείο Α/Τ Βέλος έχει ελλιμενιστεί στην προβλήτα Α’ του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης μετά το ρήγμα που υπέστη από κακοκαιρία που «χτύπησε» τη Θεσσαλονίκη, με την αποκατάσταση της ζημιάς να καλύπτεται από ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία, η οποία καλύπτει τα τελευταία χρόνια τα έξοδα συντήρησης του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον καπετάνιο του αντιτορπιλικού και στη συνέχεια μαζί με τον Νίκο Δένδια, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας,ΑπόστολοΤζιτζικώστα, τον υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης (τομέας Εσωτερικών), Στάθη Κωνσταντινίδη και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ξεναγήθηκαν στο Α/Τ Βέλος και πήραν μία «γεύση» από την σπουδαιότητά του.

Στη συνέχεια μετά το πέρας της ξενάγησης ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον καπετάνιο για την ενημέρωση και αποχώρησε από το σημείο, ώστε να προετοιμαστεί για την ομιλία που θα απευθύνει στο πλαίσιο της 49ης τακτικής γενικής συνέλευσης του ΣΕΒΕ στις 19:00 μ.μ.

Δείτε εικόνες και βίντεο από τη Θεσσαλονίκη:

 

Φωτογραφίες και βίντεο: grtimes.gr

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα