Θετικά βλέπουν στην Λίγκα το αίτημα της ΕΠΟ για αναβολή

Θέλουν να διευκολύνουν την προετοιμασία της Εθνικής ανδρών

Με θετικό μάτι βλέπουν στην Super League το αίτημα της ΕΠΟ για αναβολή της δεύτερης αγωνιστικής των play offs (17 Mαρτίου), λόγω του αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με το Καζακστάν στην OPAP Arena στις 21 Μαρτίου κι εφόσον νικήσει και στις 26 Μαρτίου εκτός έδρας με το νικητή του ζευγαριού Γεωργίας-Λουξεμβούργου.

Το αίτημα αναβολής, το οποίο έχει υποβληθεί στη Λίγκα θα συζητηθεί στο επόμενο ΔΣ το οποίο πιθανόν να γίνει στις 6 Μαρτίου οπότε είναι προγραμματισμένη και η γενική συνέλευση. Οι ημερομηνίες πιέζουν, καθώς αν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συνεχίσουν την Ευρωπαϊκή τους πορεία περιορίζονται αυτές που είναι διαθέσιμες. Ωστόσο όλοι θέλουν να βοηθήσουν την Εθνική ανδρών να προκριθεί στο Euro 2024.

Στη Λίγκα υπάρχει πάντως και προβληματισμός, καθώς λίγοι διεθνείς αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές, που επιλέγει ο Πογέτ αγωνίζονται στο εξωτερικό και επομένως δεν θα μπορούν να επωφεληθούν από μια πιθανή αναβολή, που θα έχει ως στόχο την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας με στόχο το «εισιτήριο» για την τελική φάση του Eurο στα γήπεδα της Γερμανίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα