Θετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος

Ο μητροπολίτης Μόρφου δεν είναι εμβολιασμένος κατά της Covid-19 και αρκετές φορές έχει τοποθετηθεί δημόσια υποτιμώντας τον κορωνοϊό  και τον εμβολιασμό

Μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι Alpha της Κύπρου, ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος επιβεβαίωσε την είδηση ότι διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

Όπως ανέφερε ο ίδιος τα συμπτώματα που τον ταλαιπωρούν  είναι ήπια μέχρι στιγμής και η κατάσταση της υγείας του είναι καλή.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο μητροπολίτης Μόρφου δεν είναι εμβολιασμένος κατά της Covid-19 και αρκετές φορές έχει τοποθετηθεί δημόσια υποτιμώντας τον κορωνοϊό  και τον εμβολιασμό.

Συγκεκριμένα, σε παλαιότερη ομιλία του ενώπιον πιστών ανέφερε ότι ο κορωνοϊός είναι αποτέλεσμα σαρκικών αμαρτιών και εκτρώσεων: «Τα αίτια των επιδημιών δεν είναι τα μικρόβια τα υλικά τα σωματικά, είναι οι αμαρτίες όλων μας. Επαναλαμβάνω. Οι μαγιές όλων των μορφών, τα αφύσικα σαρκικά αμαρτήματα, εντός και εκτός γάμου, οι εκτρώσεις, οι βλαστήμιες ή αθεΐες που γίνονται επάγγελμα πλέον, που γίνεται νόμος, που διδάσκονται. Πρωτοφανή πράγματα. Νομίζετε πως αυτά θα μείνουν χωρίς συνέπειες; Και δεν τα φέρνει ο Θεός. Ο Θεός θα τα χρησιμοποιήσει για να κάνει θαύματα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα