«Θρίλερ» με την… ορφανή θέση του Καπουτζίδη στο “The Voice”! (φωτό)

Οι υπεύθυνοι της παραγωγής αναζητούν εναγωνίως παρουσιαστή (και δεν τον βρίσκουν)

Έφυγε ο Γιώργος Καπουτζίδης και… άφησε πίσω του συντρίμμια, όπως λέει και το γνωστό λαϊκό άσμα ή για να είμαστε πιο ακριβείς, αποχώρησε και άφησε «ορφανή» (επ’αόριστον) τη θέση του παρουσιαστή του γνωστού μουσικού σόου ταλέντων “The Voice”, που θα προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στη «Φωλιά των Κου Κου» μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφουμε αυτές τις γραμμές, το επικρατέστερο όνομα για

την παρουσίαση είναι η Τάμτα, η οποία ωστόσο δεν έχει πει ακόμη το οριστικό «ναι».

Να σημειώσουμε πως η πρεμιέρα του σόου ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 27 Σεπτεμβρίου, ωστόσο αυτή πήρε μία πρώτη παράταση για τις 4 Οκτωβρίου και πλέον πήρε και δεύτερη παράταση μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με το φλέγον και όπως φαίνεται αρκετά ζόρικο θέμα της παρουσίασης.

Θα τα καταφέρουν οι υπεύθυνοι της παραγωγής να δώσουν ένα τέλος σε όλη αυτήν την αναστάτωση; Θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν θα καθυστερήσει κι άλλο αυτή η πολυπόθητη στιγμή!

Κι όχι για τίποτα άλλο, αλλά για την τηλεθέαση και τα παιδιά που περιμένουν εναγωνίως να διεκδικήσουν μια θέση στο πεντάγραμμο της Ελλάδας, ρε γ@@το!

Διαβάστε επίσης