Θρήνος στην ελληνική διαιτησία, έχασε τη μάχη ο Νίκος Ντοσίδης

Θρήνος στην ελληνική διαιτησία. Το παλικάρι που κατέρρευσε στα τεστ της ΕΠΟ, ο Νίκος Ντοσίδης δεν είναι πια κοντά μας. Ο 21χρονος διαιτητής, ο οποίος επί δεκατρείς ημέρες έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δεν τα κατάφερε. Έφυγε από ηπατική και νεφρική ανεπάρκεια στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» όπου νοσηλευόταν.

Ο Νίκος Ντοσίδης διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης, τη μοιραία Δευτέρα (10/9) ενώ έτρεχε για τα τεστ υποψήφιων διαιτητών Γ΄ Εθνικής, αισθάνθηκε ξαφνικά εξάντληση και μέσα σε δευτερόλεπτα κατέρρευσε στο έδαφος.

Όλο αυτό το διάστημα νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αγία Όλγα» με τους γιατρούς να προσπαθούν να βρουν ποιος ιός προσέβαλε τον νεαρό διαιτητή.

Τελικά ο 21χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου σκορπώντας θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Νικόλας δεν γυρίζει πίσω, αλλά η ΚΕΔ από την πλευρά της, θα πρέπει να επανεξετάσει το να βάζει διαιτητές να τρέχουν μέσα στο μεσημέρι, σε ώρες που σημειώνονται οι υψηλότερες θερμοκρασίες. Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Ντοσίδης ήταν ο διαιτητής που είχε τιμωρηθεί πέρυσι επειδή επέτρεψε στην ΠΑΕ Ποντίων να αγωνιστεί με τις φανέλες που ανέγραφαν το «δεν ξεχνώ, πάντα τιμώ» για την γενοκτονία των Ποντίων.

H EΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση για την απώλεια του νεαρού διαιτητή:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, εκ μέρους σύσσωμης της ελληνικής ποδοσφαιρικής οικογένειας, εκφράζει τη βαθιά οδύνη και τα θερμά της συλλυπητήρια για την άδικη απώλεια του Νικολάου Ντοσίδη στην οικογένεια και τους οικείους του, καθώς και στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης.

Ο μόλις 21 ετών διαιτητής από την Θράκη Νίκος Ντοσίδης αγάπησε με πάθος το Ποδόσφαιρο και τη Διαιτησία και στην πορεία του σ΄ αυτά διακρίθηκε για το ταλέντο, το ήθος και τον επαγγελματισμό του. Η αγάπη και η εν γένει παρουσία του στη Διαιτησία θα μείνουν στη μνήμη των συναδέλφων του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει….».

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να τηρηθεί στην μνήμη του εκλιπόντος ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες των επαγγελματικών και ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων του τριημέρου 22-24 Σεπτεμβρίου 2018.

Καλό ταξίδι…

Διαβάστε επίσης