Θύμα της πανδημίας και η «Αίγλη» Ζαππείου

Ο κορωνοϊός χτύπησε ακόμη και την «Αίγλη» του Ζαππείου που σύμφωνα με πληροφορίες βάζει «λουκέτο» στις 30 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας newsbeast.gr, το στέκι της πνευματικής, καλλιτεχνικής και οικονομικής ελίτ θα εξυπηρετεί τους πελάτες μέχρι την επόμενη Παρασκευή καθώς έπεσε και αυτό θύμα της πανδημίας.

Η συμβατική περίοδος μίσθωσης του ακινήτου έχει λήξει εδώ και καιρό και η μισθώτρια εταιρεία οφείλει αυτή τη στιγμή περίπου 350.000 ευρώ.

Κατόπιν μιας σειράς δικαστικών αποφάσεων και αφού κατέβαλε πρόσκαιρα αντίτιμο στην εκμισθώτρια με τη μορφή αποζημίωσης χρήσης, αναγκάζεται τώρα να κλείσει αφού αδυνατεί να αντεπεξέλθει στις περαιτέρω οικονομικές απαιτήσεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η διοίκηση του Ζαππείου θα αναζητήσει νέον ενοικιαστή μέσω πλειοδοτικού διαγωνισμού, οπότε σε εύλογο χρονικό διάστημα μπορεί η «Αίγλη» να λειτουργήσει ξανά υπό νέα διεύθυνση. Στο μεσοδιάστημα όμως, θα γίνουν εργασίες στην πρόσοψη του χώρου, κατόπιν σχετικής μελέτης που θα πρέπει να εγκριθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού. Οι εργασίες κρίθηκαν απαραίτητες καθώς φέρεται να έχει υπάρξει αλλοίωση σε σημεία του χώρου του αναψυκτήριου.

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα