Τι απαντάει η Κατερίνα Στικούδη στους επικριτές της

Την προηγούμενη εβδομάδα η Κατερίνα Στικούδη κυκλοφόρησε το νέο της video clip με τίτλο «Botox» το οποίο προκάλεσε… αρκετά σχόλια. Η τραγουδίστρια εμφανίζεται σε αυτό παραμορφωμένη καθώς θέλει να στείλει το δικό της μήνυμα σε όλες τις γυναίκες σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις και την ομορφιά.

Η τραγουδίστρια μίλησε στο «Πρω1νό» του Ant1 και αποκάλυψε πως αρκετός κόσμος πίστεψε ότι όντως παραμορφώθηκε! «Είναι βίντεο κλιπ. Είναι δύσκολο να γεράσω 40 χρόνια μέσα σε ένα 24ωρο. Κάποιοι μπερδεύτηκαν λίγο στο Instagram, ίσως τους παραπλάνησαν οι τίτλοι. Στην αρχή νόμιζα ότι ήθελαν να κάνουν πλάκα, μετά πίστεψα ότι δεν κάνουν», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε ποιο είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει μέσω του τραγουδιού της.  «Το μήνυμα ήταν σαφές, ότι κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή»! Όσο για τις αισθητικές επεμβάσεις, τόνισε: «Θεωρώ ότι η υπερβολή έχει ως αποτέλεσμα την παραμόρφωση. Όταν είδα τον εαυτό μου είπα ότι δεν πρόκειται να κάνω ποτέ τίποτα, δεν μου πάει καθόλου»!

Τέλος, έδωσε τη δική της απάντηση, σε όλους όσοι σχολιάζουν αρνητικά τις ικανότητες της ως τραγουδίστρια. «Αποδεκτές όλες οι γνώμες, αλλά είτε το θέλουν, είτε όχι, τραγουδάω».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα