Τι απαντάει ο Γιάννης Λάτσιος στα σενάρια περί κλονισμού της υγείας του; (φωτό)

Αναλυτικά η σχετική ανάρτησή του, που ανέβηκε στα social media

Με έντονο τόνο απάντησε ο Γιάννης Λάτσιος σε όσους διακινούν σενάρια για δήθεν προβλήματα που αντιμετωπίζει με την υγεία του.

Ο κ. Λάτσιος τονίζει ότι αν και δεκαετίες τώρα έχει αποδεχτεί «την άκρατη συχνά ανάγκη από κάποιους στο χώρο των Μέσων, να κατασκευάζουν ειδήσεις», ωστόσο θεωρούσε ότι «ακόμη κι αυτή η διαδικασία υπόκειται σε κάποιους κανόνες ηθικής, αγωγής και σε όρια επιπολαιότητας και κακεντρέχειας».

Όπως έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram «λυπάμαι που σήμερα διαψεύδομαι με την όψιμη «είδηση» που ανεφέρεται στην κλονισμένη υγεία μου.

Ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον σας. Είμαι απόλυτα υγιής».

Έτσι, για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους..!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Κατανοώ και έχω αποδεχτεί δεκαετίες τώρα, την άκρατη συχνά ανάγκη από κάποιους στο χώρο των Μέσων, να κατασκευάζουν ειδήσεις σε μία απέλπιδα προσπάθεια να παρεμένουν σχετικοί, μυημένοι, ορατοί και «ενημερωμένοι». Θεωρούσα πάντα, ότι ακόμη και αυτή η διαδικασία υπόκειται σε κάποιους κανόνες ηθικής, αγωγής και σε όρια επιπολαιότητας και κακεντρέχειας. Λυπάμαι που σήμερα διαψεύδομαι με την όψιμη «είδηση» που ανεφέρεται στην κλονισμένη υγεία μου. Ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον σας. Είμαι απόλυτα υγιής.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Latsios (@giannislatsios) στις

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα